Şimdi Ara

ücret karşılığı Bitirme Tezi,Projeler,Ödevler vb... yapılır! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
5
Favori
34.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tez sunumum icin power point sunum hazirlatmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bititrme projesi var bende öğrenciyim kıbrısda yurt kayıt sistemi varda kaça yaparsın bana yardımcı olumusun telefonum
    05488209833 bana mesaj cek ben seni whatsaapta konusalım ne kadar yaparsın açil bana dönebilirsin
  • benim yurtn kayıt sistemi c# asp net webde olacak lütfen bana yardımcı 05488209833 ben kıbırsda öğrenciyim bana mesaj atın telefonuma yardımcı olabilecekseniz üçret konusunuda konuşuruz
  • Projeler ve tez yapimlari devam ediyor arkadaslar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar lütfen projenizin ayrıntısını gönderiniz...
    Yaparmısın diye sorup süreci uzatmayalım.
    Ayrıntılı şekilde ne istendiğini yazalım.

Teşekkürler.

• Ödevlerin , projelerin teslim süresi en az 2-3 hafta olmalıdır arkadaşlar.
    1 hafta kala , 2-3 gün kala bana ödev proje yaparmısınız diye hiç sormayın. Ne siz üzülün nede ben.

Tşkler.

• Mrb basit öğrenci işi Oracle projesi yapabilir misiniz ? detay ektedir ?
    Bir otobüs firmasının rezervasyon ve bilet kayıtlarını tutmak için kullanılacak olan bir veritabanı projesini oracle ile yapabilir misiniz , yapabilirseniz maliyet ve kaç gün içerisinde yapabilirsiniz ? tsk

Ödev Bilgileri
    1- Verilmiş olan konu senaryosuna göre gerekli analizler yapılacak ve ER diyagramı şeklinde gösterimi yapılacak.
    2- ER diyagramının veritabanı şemasına aktarımı yapılacak. (İlgili PK, FK ve ilişkilendirmeler gösterilerek)
    3- Yapılmış olan tüm analiz işlemleri neticesinde arka planda kullanacağınız “Oracle” veritabanını oluşturunuz.
    4- Her proje konusu ile ilgili olarak
    a. En az 4 tane tablo (Uygun veri türleri, PK/FK eşleşmeleri, otomatik sayı alanlar, uygun indexler, default ve constraintler…),
    b. En az 3 trigger (Insert/Update/Delete işlemlerinin en az ikisini kullanın.),
    c. 5 farklı çeşit rapor seçeneği oluşturunuz. (En az iki tanesini, stored procedure kullanarak yapın)
    d. Ekranda listelenmekte olan o anki raporun pdf/doc/xls uzantılarından en az biri şeklinde kayıt edilebilmesi özelliği yapınız.(Crystal report, fast report,… kullanabilirsiniz)
    5- Uygulamanın giriş ekranında bir “kullanıcı adı ve şifre” sorusu ile güvenlik kontrolü yaptırınız.
    6- “Admin” isimli bir kullanıcı ile girildiğinde diğer kullanıcılar için “Kullanıcı tanımlama ve yetkilendirme” işlemleri yapınız.
    Oluşturulmuş olan kullanıcılara yetkileri çerçevesinde veri okuma/girme/güncelleme/silme yapabilmelerine yönelik seçenekler sununuz. Admin kullanıcısına ise herşeyi yapabilme seçenekleri (gerek veriler gerekse kullanıcılar ile ilgili) sunulsun.
    7- Senaryonun özelliğine göre kendi seçeceğiniz, veritabanından kayıt silme işlemlerini gerçekleştirecek ve silinen kayıtları da “Silinmiş X Kayıtları” isimli bir tabloya yazacak olan işlemleri tasarlayınız.
    8- Kendi senaryonuza özgü olarak belirleyeceğiniz bir, “veri import/export” uygulaması tasarlayarak txt/csv/xls… gibi örnek bir uzantılı dosyadan veri alma (import) ve veri verme (export) uygulaması yapınız.
    9- “Yedekle” ve “Yedekten Dön” şeklinde iki butonla, projenizde kullandığınız veritabanınızın (en az 3 tablo için) yedeğini alma ve döndürme uygulaması tasarlayınız.

medyan2916@hotmail.com

• Özel mesaj attım size. Ayrıca mail attım.

• Teşekkürler İsmail.
    Elimizden geleni yaptık.
    Memnun kaldıysanız ne mutlu.
    Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.