Şimdi Ara

Uchuu Senkan Yamato (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen gün nyaa'a bakarken nubles sürümü 2012 yapımı 2199'u görmüştüm. 10. bölüme gelmiş. Altyazısı çevrilse ne kadar güzel olur diye düşünürken bu topiğe rastgeldim. Teşekkürler Akuma_Blade, Madao hocam. Çok merak ettiğim serilerden birisi. Çizimleride çok güzel, bayağı ayrıntılı çizilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 17 Ocak 2013; 14:37:00 >
  • iyi aksamlar akuma_blade verdıgın sıte gırdıgımde sacma sapan reklam gelıo bende sorunmu varhttp://gundam-turkiye.org/ baglanamıyorum.baska tarayıcılardada denedım ama sonuc gene aynı ılgın ıcın sımdıden tesekkurler.
  • Domain sürem dolmuş sanırım. Başka bir host'a yüklüyorum.

edit: Yeni host bulana kadar altyazılarıwww.yedincigemi.com 'dan da indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 30 Ocak 2013; 0:04:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Uchuu Senkan Yamato

Bazı olumsuz olaylar sebebiyle İskenderun'a gidip gelmek zorunda kalmam ve bozulan yeni bilgisayarım sebebiyle bir süredir çeviri yapamıyordum. Madao'ya yakın zamanda tavsiye ettiğim Uchuu Senkan Yamato 2199'i çok beğenip bana çevirisini sorunca ben de çevirisini yapmaya karar verdim. İlk 7 dakika Madao'ya gerisi bana ait. Hala devam etmekte olan bu seri ve işten vakit buldukça diğer bölümleri (ve tabii ki eski seriyi de) de yollamaya çalışacağım. Keyifle izlemeniz dileğiyle.

UCHUU SENKAN YAMATO 2199 - 01

bu ayrı bir serimi yoksa üstteki serinin remastred edilmiş halimi

• İlk 10 bölüm klasik seriyi sahnesi sahnesine takip ediyor, ardından bazı kısımların değiştiği bazı kısımların aynı kladığı bir yoruma geçiliyor. 1. serideki tüm ve 2. sezondaki bazı karakterler bu seride de var öte yandan klasik versiyon için düşünülmüş ama çizilmesi arada kaynadığı için seriye tam olarak girmemiş bazı "yeni" karakterler de bu arada. (Dr Sado'nun yardımcısı yada Saburo Kato'nun yancısı olan pilot gibi)
  • UCHUU SENKAN YAMATO 2199 - 05

İyi seyirler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 23 Şubat 2013; 16:24:46 >
  • UCHUU SENKAN YAMATO 2199 - 06

İyi seyirler!

Ve hazır gelmişken, 28 Mayıs'da izleyiciye sunulacak 4 yeni bölüm hakkındaki fragmanı da paylaşayım:

• quote:

UCHUU SENKAN YAMATO 2199 - 06

İyi seyirler!

Ve hazır gelmişken, 28 Mayıs'da izleyiciye sunulacak 4 yeni bölüm hakkındaki fragmanı da paylaşayım:

Ellerine sağlık hocam takip deyim seri sardı baya güzel gidiyor.

• @bydeprem
    Teşkkür ederim, bir kişi dahi olsa bu seriyi izleyenin olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor.

UCHUU SENKAN YAMATO 2199 - 07

İyi seyirler!
  • Akşam eve gittiğimde bir incelim teşekkürler.
  • UCHUU SENKAN YAMATO 2199 - 09

İyi seyirler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 27 Mart 2013; 1:18:23 >
  • quote:

UCHUU SENKAN YAMATO 2199 - 11

Zar Belk!

Ellerine sağlık güzel bölümdü.

Bu bölümde anladığım kadarıyla ilk insanlar ateş etmiş şaşırmadım bizden beklenir.

• Animemangatr'den fansub olanını indiriyordum burada altyazı olanı görünce altyazıya geçeyim dedim. Elinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.