Şimdi Ara

ÜçDörtBeş 15'li Matematik Denemesi(ALMAYIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün aldım, 2 tane çözdüm ve diğerlerini de inceledim.
    Senaryo şeklinde hazırlamış , 2016 ygs seviyesinde, altında, üstünde diye saçmalıklarla.

Basit olan ygs 2016 ayarında olmuş
    Ygs 2016 ayarında dediği sınava göre aşırı zor olmuş ( karekök gibi)

Bide 20 lira bayıldım bu saçma şeye. Almayın arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet bence de zor olmuş ama bence piyasada ygsye en yakın sınav şu an bu (geometri) dışında. Sonuç-derece-karekök-palme inceledin mi? hepsi sınava göre aşırı sorular içeriyor. E ne alalım o zaman?
  • Yapabildiğini cözersen deneme cözmenin anlamı kalmaz.
    Sonra mat 1 netim yükselmiyor dersin.

• bu aksam siparis verdim. konuya kolay oldugu korkusuyla geldim.
    üçdörtbes'in olayı o zaten. geçen seneki denemelerinde bi tane bile 2016 ygs ayarında soru yoktu. bu sene seviyeyi biraz düşürdüler, iyi de yaptılar.
  • Millikan kullanıcısına yanıt
    Kaç net yaptığımı nerden biliyosun? Zor çözmek farklı kaliteli çözmek farklı. Al çöz o zaman zaman kaybı bence

• Hocam 5 kolay 8 orta 2zor var. Kolaylar konu eksiği yoksa max 1-2 yanlış çıkarılacak düzeyde, ortalar açıkçası biraz kasmış ama zor seviyorsanız sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: HukukcuArkadas

Hocam 5 kolay 8 orta 2zor var. Kolaylar konu eksiği yoksa max 1-2 yanlış çıkarılacak düzeyde, ortalar açıkçası biraz kasmış ama zor seviyorsanız sorun olmaz

hocam sınav çizgisinden çıkmadıkça sorun yok da apotemi ayarındaysa sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tazemeta- -- 30 Aralık 2016; 0:50:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 345 hep böyle
    apotemi ygs de böyle
    karekök yeni mat25li onların 1 tık altı
  • Bencede hocam. Karekök sınava daha yakın bence problemleri güzel , sayılar kısmıda basit.
    2016 ygs de ilk 20 soru 10 dk da çözülecek düzeyde bu 345 apotemide falan en çok zaman alansa sayılar kısmı.
    Adam ayrıntının ayrıntısı sormuş ygs de o düzeyde geleceğini sanmıyorum.

• 25 de çok ya. Hep aynı yayının 25 tane denemesini çözeceksin falan.
  • 345 matematik karekökten daha mi zor ?

Edit: Deneme olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Currynin Üçlüğü -- 30 Aralık 2016; 7:20:02 >
  • üçdörtbeşi geçtim de palme kadar leş deneme görmedim. 12-13 geometri sorusu olsun aşırı kolay problemleri olsun. kaç yıldır piyasadasın ösym'nin sınavlarını hiç mi takip etmiyorsun moruk diyesim var.

• Bence 345 ösymeye en yakın denemeleri yapıyor gayet iyi yayın
  • Zaten piyasadaki tüm denemeleri çözmen gerekiyo ygs ye girmeden önce. Şunu almayın bunu almayın demek yanlış. Her deneme farklı soru çeşidi demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cherryrendezvous

üçdörtbeşi geçtim de palme kadar leş deneme görmedim. 12-13 geometri sorusu olsun aşırı kolay problemleri olsun. kaç yıldır piyasadasın ösym'nin sınavlarını hiç mi takip etmiyorsun moruk diyesim var.

Anlamadım hocam palme kolay mı zor mu mat denemesi ?

• SLaYerr444 kullanıcısına yanıt
    beni pek kasmadı da bitirmeden zorluğu hakkında yorum yapamam ancak ilk 5-6 denemesi pek kasmadı beni

• Bu 345 in denemesi çözümlü mü acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hidrojen Molekülü kullanıcısına yanıt
    O konuda hemfikiriz hocam ama denklemi zor kurulan problemlerin olması (taralı kare,örüntü tarzı) süre açısından sıkıntı oluyor. Zaten netler problemlere göre şekilleniyor dediğim soru tiplerinden çok var 345'te

• Palme sentez çözen varsa diğerleriyle karşılaştırabilir mi
  • Hukuk isteyen birinden 345 i beğenmesini bekleyemezsiniz zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.