arkadaşlar bildiğiniz üzere ülkemizin en çok hit alan ve takip edilen MAGAZİN-HABER-SPOR sitesi ucankus'a göre liste şu şekilde sizin fikirleriniz neler yada size göre liste nasıl olmalı
AÇIKÇASI burak kut beni şaşırtmadı bu yaz kim ne derse desin en çok konuşulan isim tvlerde sürekli klibi radyolarda şarkıları,youtubeda inanılmaz hit sayısı,discolarda şarkısı ve şimdi de dizisi 7 sene aradan sonra tekrar müzik piyasasına döndü ve komple şarkısyla.. bu şarkı sezen asku(söz) ve müzik orj. romple şeklinde geçen telif hakları alınmış bi şarkı başta hoş gelmesede dinledikçe insanı eğlendiren bir şarkı
şu an kafamı toplayamıyorum ama o listedekilerin hiç biri olmayacağı kesin pop
allah belanı versin pop beyinleri sömürme git kendi cehennemine popçulada popa da Türkiyede hala pop dinleyenler var
petek dinçöz benim listeme giremez
Popdan başka bir şey yok ; bu kuş fazla uçunca beyni sulanmış heralde. Ömrümde de komple kadar moktan bir şarkı dinlemedim. Pop dinleyicilerin müzik ruhu ölmüş (seninki de dahil)
sizde kalkıyosunuz allah belanı versin pop nedir bu popla alıp veremediğiniz farklı müzik tarzları vardır ve bunların da farklı dinleyicileri vardır insanlar istediği müziği dinlemekte özgürdürler kimsenin de dinlenilen müziğe dil uzatmaya hakkı yoktur ben hayatta arabesk dinlemem dinleyene de o onun seçimidir derim sonuçta bu bir zevk meselesi zevkin iyisi kötüsü olmaz
insanlar eleştiri yaparken daha dikkati olmalı
sonuçta ben bu listeyi savunmuyorum berbat bir liste ama eleştiri yaparken daha dikkatli olmak gerekiyor bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme