Şimdi Ara

Uçakta koltuk numarası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışına gidicem öğrenci degisimiyle, kız arkadaşım da geliyor. Koltukları yan yana nasıl ayarlayabiliriz uçakta. Birisi check-in sırasına arka arkaya girin dedi yan yana denk gelir dedi. Ama sevgilimin ailesi de orda olucak beni bilmiyorlar riske atmak istemiyorum. Hava yolu şirketini ariycam yarın yardımcı olurlar mi veya başka bir yolu var mi ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hangı hava yolu?
  • Asiana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeerLikeMan -- 2 Şubat 2017; 20:45:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeerLikeMan

Asiana

online checkin 24 saat once basliyor. biriniz laptoptan biriniz telden girin ayni vakitte, yan yana olan koltukari secin. eger tek bilet uzerine duzenlenmise birinizin girmesi yeterli
  • Online check-in yapın.
  • Deneyimsizligime verin kafama takıldı sunu da sorayım, online check in yaparsam valizlerimi teslim ederken giriş için bilet vericekler dimi, gene o bagaj sırasına giricem ama amacım sadece valizleri vermek ve bileti almak olucak sanırım. Online check in le sadece yerimizi seçmiş olucaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BeerLikeMan

Deneyimsizligime verin kafama takıldı sunu da sorayım, online check in yaparsam valizlerimi teslim ederken giriş için bilet vericekler dimi, gene o bagaj sırasına giricem ama amacım sadece valizleri vermek ve bileti almak olucak sanırım. Online check in le sadece yerimizi seçmiş olucaz?

online check in yapsanda gidip havalimaninda siraya giriyorsun ve bavulunu veriyorsun. bavulunu verirkende ucaga binis kartini aliyorsun. tek artisi koltuklarinizi kendiniz onceden secmis olacaksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçakta el bagajı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Çok çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun

• Sırada arka arkaya durun. Hatta siz arkada durun bence. Belki bir fırsatını bulup "Aaa bende öğrenci değişimiyle şuraya gidiyorum." gibisinden aileyle bilgi alış-verişinde bulunun. Aile ile yakınlaşmış olursunuz hem. Yani tanışmış olursunuz bir tesadüf gibi. Büyük fırsat.
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Farklı okullarda okuyacagiz, 2 haftada 1 gorusucez ve 1 aydır görmüyoruz birbirimizi , uçak yolculuğu 12 saat. Yan yana oturmak istemem için yeterli sebepler sundum bence.

• BeerLikeMan kullanıcısına yanıt
    Boşverin hocam siz milleti. Online Check in sizin çözümünüz

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam,araştırdım ve verilen cevaplar o doğrultuda oyle yapicam.

• Sevgiliyle yurtdışı demek . İyi uçuşlar , mutluluklar

• Puantum kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hayırlısı olur inşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.