Şimdi Ara

Uçakta el çantası taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 8 kg ye yakın bir çantam var ve oyun konsolu taşıdığım için kırılmasını istemiyorum ben bunu laptop çantasının içine koyup onuda okul çantama koyacağım.Uçağa binerken bir sorun olur mu ? Laptop çantasını açtırlar mı çünkü gizlice götürüyorum kimsenin görmemesi lazım
    Kısacası laptop çantamın içine xbox koyup onuda okul çantamın içine koyacağım havaalanında açıp bakarlar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoachTr19o5 -- 19 Ocak 2012; 17:33:40 >

• Niye kimsenin görmemesini istiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

Niye kimsenin görmemesini istiyorsun

Götürmem yasak bende gizli götüreceğim o yüzden içini açıp bakarsalar ve görürseler tatilim cehennem gibi geçecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoachTr19o5

Yaklaşık 8 kg ye yakın bir çantam var ve oyun konsolu taşıdığım için kırılmasını istemiyorum ben bunu laptop çantasının içine koyup onuda okul çantama koyacağım.Uçağa binerken bir sorun olur mu ? Laptop çantasını açtırlar mı çünkü gizlice götürüyorum kimsenin görmemesi lazım

Check-in kısmında sırtında olsun X-ray'dan geçtikten sonra bavulunu koy çantan sırtında olsun. En son uçağa binmeden onada bakıcalar. Uçağa bindiğiniz zamanda üst kısımda iyi bir yer bulup düzgünce yerleştirin bir sorun olmaz. Zamanında bavulları verirken kilo fazla cıkmıştı 70 Euro para iştemişlerdi . Bavuldan cıkartıp çoğu eşyamı sırt çantasına koymuştum bir sıkıntıda olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YgtBrk -- 19 Ocak 2012; 15:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

quote:

Yaklaşık 8 kg ye yakın bir çantam var ve oyun konsolu taşıdığım için kırılmasını istemiyorum ben bunu laptop çantasının içine koyup onuda okul çantama koyacağım.Uçağa binerken bir sorun olur mu ? Laptop çantasını açtırlar mı çünkü gizlice götürüyorum kimsenin görmemesi lazım

Check-in kısmında sırtında olsun X-ray'dan geçtikten sonra bavulunu koy çantan sırtında olsun. En son uçağa binmeden onada bakıcalar. Uçağa bindiğiniz zamanda üst kısımda iyi bir yer bulup düzgünce yerleştirin bir sorun olmaz. Zamanında bavulları verirken kilo fazla cıkmıştı 70 Euro para iştemişlerdi . Bavuldan cıkartıp çoğu eşyamı sırt çantasına koymuştum bir sıkıntıda olmadı.

Bavulum olmayacak sadece sırt çantam laptop çantasının içini açıp bakarlar mı?

• quote:

quote:

quote:

Eğer içinde herhangibi bir sıvı yoksa açmıyorlar benim şampuanlarımı dökmüşlerdi. Ama kıllanıp açarlarsa görebilirler. Nerye gidiceksin. Yurt içi yurt dışı ? Konsol taşımak yasakmıymış . ? Benim sırt çantamda İpod , Fotoğraf makinası , şarj aletleri vardı. İstanbuldan çıkarken baktılar. Maltaya gitmiştim. Maltadan dönüşten sonra bakmamışlardı içine

• Laptoplari gordukleri zaman cantadan cikartip calistrirlar buyuk olasilikla yakalanirsin hic ugrasma birak bilgisayarini evinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer içinde herhangibi bir sıvı yoksa açmıyorlar benim şampuanlarımı dökmüşlerdi. Ama kıllanıp açarlarsa görebilirler. Nerye gidiceksin. Yurt içi yurt dışı ? Konsol taşımak yasakmıymış . ? Benim sırt çantamda İpod , Fotoğraf makinası , şarj aletleri vardı. İstanbuldan çıkarken baktılar. Maltaya gitmiştim. Maltadan dönüşten sonra bakmamışlardı içine

Yurt içine gidiyorum okul çantasının içinde olacağı sorun olmaz diye düşünüyorum yinede sorayım dedim

@Poyri!!!
    Laptop değil oyun konsolu ayrıca okul çantasının içine koyacağım için sorun olmaz diye umut ediyorum

• Up
  • Niye yasak ayrıca ne yasağı? Uçaklarda oyun konsolu taşınamaz diye bir yasak varda biz mi bilmiyoruz?
  • Öyle bir yasak yok bildiğim kadarıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.