Şimdi Ara

UÇAK VARKEN NEDEN OTOBÜS? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle fiyat farki

• Gelişmiş ülke standartlarında olmamak.

• Bende diyorum kucukken neden sigara kokuyor bu aptal otobus icmek yasak degilmi oldurdunuz lan bizleri su gerizekali sigaranin kokusuyla

• marmarise 1100 km gidiş geliş yaptık otobüsle 18-19 saat, evet yanlış yaptık, bu bizim hem tatil kültürümüzün olmamasından hemde oteli 20-25 gün önceden ayarladığımızdan uçak fiyatlarının çok yüksek olmasından kaynaklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 24 Ağustos 2017; 9:31:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

marmarise 1100 km gidiş geliş yaptık otobüsle 18-19 saat, evet yanlış yaptık, bu bizim hem tatil kültürümüzün olmamasından hemde oteli 20-25 gün önceden ayarladığımızdan uçak fiyatlarının çok yüksek olmasından kaynaklı.

Ayni seyleri yapmisiz koteeer. 1100 km yol gittik marmarise. iki uc hafta onceden karar verdigimiz icin ucak bileti de alamadik Sen nereyi kazandin bu arada?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

Bende diyorum kucukken neden sigara kokuyor bu aptal otobus icmek yasak degilmi oldurdunuz lan bizleri su gerizekali sigaranin kokusuyla

kardeşim sen iyi değilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIKE A BOSS

quote:

marmarise 1100 km gidiş geliş yaptık otobüsle 18-19 saat, evet yanlış yaptık, bu bizim hem tatil kültürümüzün olmamasından hemde oteli 20-25 gün önceden ayarladığımızdan uçak fiyatlarının çok yüksek olmasından kaynaklı.

Ayni seyleri yapmisiz koteeer. 1100 km yol gittik marmarise. iki uc hafta onceden karar verdigimiz icin ucak bileti de alamadik Sen nereyi kazandin bu arada?

Bozok tıp sen

• quote:

Orijinalden alıntı: Promayz00

quote:

Orijinalden alıntı: OCA

ben açıkçası otobüs yolculuğunu daha çok seviyorum . yanıma aldığım küçük pompiş yastığımı cama yaslayıp kafamıda yastığıma koyuyorum dışarı izliyorum. hele hele yaz kış -40 derece olan mola yerlerinde çay-sigara yapmanın verdiği keyfi hiçbişey veremez.. o molalardaki alışveriş mekanlarından bişeyler almak, kaşarlı gözleme yemek, çay sigara yaparken karşı masadaki annesiyle oturan kızla bakışmak , sonra ayrı ayrı otobüslere binip son bir üzgün bakış atmayı uçakta yapamazsın.. otobüste otururken oturmaktan biyerlerın ağrır sağa sola dönersin ama otobüsteki tek 140 kiloluk dayı senin yanında oturduğu için rahatça oturamazsın, ayıp olur diye bişeyde diyemezsin, sonra otobüsten biri iner ve koltuklardan biri boşalır, hemen oraya oturursun yayıla yayıla, sonra benzin istasyonuna gidersiniz orda iner bi sigara yakarsın ve otobüsteki hiç tanımadığın insanlarla sohbet etmeye başlarsın, bu sıcaklık ve samimiyet hiçbiri uçakta yok, o yüzden otobüs diyorum ben

Amma salladın ha Midesi bulanan mı dersin kokudan rahatsız olan mı sesten uyuyamayan mı birde mollalarda annesiyle oturan kızla keşişiyormuş bak şuna bak bu kesiştiğini sanıyor eminim kızda ne bakıyor gerzkalı diye bakıyordur buna.

Aynen öyle. Ne edebiyat yapmış öyle

• quote:

quote:

quote:

Bozok tıp sen

Vaaay hayirli olsun sevindim valla tip kazanmana. Bana da cukurova tip geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bozok tıp sen

Vaaay hayirli olsun sevindim valla tip kazanmana. Bana da cukurova tip geldi.

saol sanada hayırlı olsun meslektaşım :D

• Ne bilim işte :D sigara kokusu olunca nefes alamıyorum giysiyle yüzümü kapatıp öyle nefes alıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

Ne bilim işte :D sigara kokusu olunca nefes alamıyorum giysiyle yüzümü kapatıp öyle nefes alıyorum :D

Ya ben seni baska biriyle karıştırdım afedersin. Dediğinde haklısın bende bazen 2 3 aylığına birakiyorum ozaman ayni senin gibi oluyorum cekilmez oluyo gercekten ama öte yandan dediğimi yapinca da cok guzel oluyo

• Fazla uzun yolculuk sevmediğim için uçak diyorum. 10 saatlik yolu 1 saate gitmeyi tercih ederim. Zamandan kazanmış oluyorum.

Fiyat farkı olması önemli değil. Hem öyle dağlar kadar bir fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 25 Ağustos 2017; 7:39:1 >
  • icen sizsiniz sonucta icenlerden baskasi anlamaz nasil hissettiginizi heralde :D

• bırde termınallerde durmaları var otobuslerın. adamları tavuk gıbı yoluyorlar cay 5tl corba 9 tl vs
  • şimdi ben sinop boyabattayım.
    Erzuruma gitmem gerekiyor. sinop havalimanından hatta kastamonudan ve samsundan da erzuruma direkt uçuş yok. sadece samsundan aktarmalı var o da istanbul aktarmalı.
    eğer direk burdan otobüsle gidersem 85tl
    uçakla gidersem(erken bilet varsayıyorum)
    Boyabat-samsun=40tl Samsun erzurum=80 tl 80+40=120 tl. ayrıca zaman olarak da en fazla 4 saat farkeder.
    adam gibi tek vesait binnerim Otobüsüme dıgıl dıgıl giderim.
    Hem daha keyifli :)
    yaşasın 13 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCA

ben açıkçası otobüs yolculuğunu daha çok seviyorum . yanıma aldığım küçük pompiş yastığımı cama yaslayıp kafamıda yastığıma koyuyorum dışarı izliyorum. hele hele yaz kış -40 derece olan mola yerlerinde çay-sigara yapmanın verdiği keyfi hiçbişey veremez.. o molalardaki alışveriş mekanlarından bişeyler almak, kaşarlı gözleme yemek, çay sigara yaparken karşı masadaki annesiyle oturan kızla bakışmak , sonra ayrı ayrı otobüslere binip son bir üzgün bakış atmayı uçakta yapamazsın.. otobüste otururken oturmaktan biyerlerın ağrır sağa sola dönersin ama otobüsteki tek 140 kiloluk dayı senin yanında oturduğu için rahatça oturamazsın, ayıp olur diye bişeyde diyemezsin, sonra otobüsten biri iner ve koltuklardan biri boşalır, hemen oraya oturursun yayıla yayıla, sonra benzin istasyonuna gidersiniz orda iner bi sigara yakarsın ve otobüsteki hiç tanımadığın insanlarla sohbet etmeye başlarsın, bu sıcaklık ve samimiyet hiçbiri uçakta yok, o yüzden otobüs diyorum ben

Sigara virali

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.