Şimdi Ara

UÇAK TAKİP MERKEZİ (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.497
Cevap
91
Favori
67.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SütMısırı

quote:

Orijinalden alıntı: smt_85

çok ilginç bir olay arkadaş radarların kapatılması gibi bir olay mümkün değil demiş ama yetkililer hala düşüp düşmediğinden emin değil sanki uçak başka bir gezegene geçti merakla bekliyorum sonucu konu takip

somut bir kanıt olmadan hiç bir olaya net olarak kaza denmez. daha bilirkişi raporu bile yayınlanmadı.

Uçak bulunmadan bilirkisi raporu nasıl verilebilir kaza diye birşey çıkmadı ağzımdan ama kaçırıldığını düşünmüyorum düştüğünüde düşünmüyorum düşse tehlike sinyali gönderirdi havada infilak etme olayı olabilir havaalanında güvenlik açığı oldugunu uçaga binen iki kişinin interpol tarafından arandığı halde uçaga binmesi skandal zaten belki patlayıcı vardı yanlarında parçalanan uçak daha kısa zamanda bulunurdu ama. sonucu merakla bekliyorum inşallah herkesin sağ salim kurtulduğu bir mucize olur.sanki uçak başka bir gezegene geçti derken kimseyi eleştirmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smt_85 -- 10 Mart 2014; 21:34:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://m.airporthaber.com/read.php?id=48320

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smt_85 -- 10 Mart 2014; 21:55:18 >
  • Yakında çıkar kokusu,düşmemiş olsa bir yerlerden ses çıkardı ama henüz hiç birşey net değil düştüğüde doğrulanmadı zaten.

• quote:

http://m.airporthaber.com/read.php?id=48320

Bu resimde dalgadan başka bir şey göremedim ben.
  • Bence olayın altında başka sebepler var.Yardım çağrısı yollamamış uçak.Düştüğü bölge dar bir alan.Bulunurdu çoktan.Acars,ads-b verileri yollamamış.Transponder de keza öyle.Pilot tarafından kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum.1999 da bir 767de aynen bu şekilde kayboldu diye biliyorum.Sonra FO tarafından uçağın sinyal yollamasını.
    engelleyerek düşürüldüğü ortaya çıktı

• http://m.youtube.com/watch?v=RM7zMW8WVYU

Bu olayda kaçırıldıktan sonra plaja inmeye çalışan uçak.Böyle bir durumda olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

quote:

http://m.airporthaber.com/read.php?id=48320

Bu resimde dalgadan başka bir şey göremedim ben.

Fotoğraf temsili olabilir haberin içeriği önemli

• Mayday ikazi geldi sabah, sonucunu nasıl ogrenebiliriz
     UÇAK TAKİP MERKEZİ

• burActive kullanıcısına yanıt
    Uygulama telefon icin mi? Ismini ogrenebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Uygulama telefon icin mi? Ismini ogrenebilir miyim?

Flight Radar 24 Pro Version

• Uçaktan herhangi bir parça bulunamadıysa eğer havada infilak etme durumu olabileceğini hiç zannetmiyorum çünkü su yüzeyinde yüzen mutlaka parçalar bulunurdu. Bu uçak çok büyük bir ihtimalle stall oldu ve parçalanmadan bütün halde denize çakıldı. Sonuç itibariyle bölgedeki yüksek akıntıyla birlikte arama noktalarının dışında bir bölgeye sürüklendi.
    Karaya düşme ihtimali de hemen hemen yok gibi, eğer karaya düşseydi zaten infilak edecek ve gökyüzünde yoğun siyah duman oluşturacaktı. Aynı şekilde ormana düşseydi orman yangınına sebebiyet verir ve kısa sürede farkedilerek bulunmuş olurdu.
    Bu uçak okyanusun dibinde, belkide daha tam oturmadıysa akıntıyla birlikte sürükleniyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STAR ALLIANCE -- 11 Mart 2014; 14:08:39 >
  • Kuroşivo akıntısına bağlı olarak bu uçak Malezyanın güney bölgesine sürüklendi. Aramalar şu an kuzey ve doğu kesimlerinde yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STAR ALLIANCE -- 11 Mart 2014; 14:18:41 >
  • Nasıl üye olabilirim acaba?
  •  UÇAK TAKİP MERKEZİ
    çok cahilim keşke ölsem
  • Uçağın geri dönmeye çalışmak için manevra yaptığı yetkililer tarafından resmen doğrulandı. Interpol ise çalıntı pasaportla uçağa binen iki şüpheli yolcunun herhangi bir terör bağlantısı olmadığını açıkladı.

• Bakalım ana sonuç ne olucak

• Bende takipteyim, ilginç bir durum.
  • KAYIP UÇAKTA FLAŞ GELİŞME

Güney Çin Denizi üzerinde uçtuğu sırada kaybolan Malezya Havayollarına ait Boeing 777 uçağının rotasını değiştirdiği belirlendi

Malezya’daki yerel gazetelerden Berita Harian, Malezya ordu yetkililerine dayanarak verdiği haberde, rotasını değiştiren uçağın sivil makamlarca rapor edilen son noktadan yüzlerce kilometre ötedeki Malacca Boğazı'na yöneldiğinin saptandığını duyurdu.

Gazetenin, Malezya Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Rodzalı Daud'a dayanarak verdiği habere göre, Malezya'ya ait bir askeri üssün radarı, uçağı Endonezya’nın Sumatra adası, Malezya ve Tayland arasında yeralan Malacca Boğazı’nın kuzey ucundaki Pulao Perak bölgesinde uçarken tespit etti.

Sözkonusu haber, soruşturmayı yürüten Malezya ordusundan üst düzey bir yetkili tarafından da teyit edildi. Yetkili uçağın radarda belirlendiği sırada alçaktan uçtuğunun sanıldığını kaydetti.

Malezya ordusu yetkililerince yapılan son açıklamalar, 8 Mart’ta Güney Çin Denizi üzerinde uçtuğu sırada kaybolan uçağın etrafındaki esrar perdesini daha da derinleştirdi.

• Bu kadar uzun sürmemesi gerekti..
  • THY’nin TK1 Sefer Sayılı uçağı New York Yerine Oslo Ya indi !

Türk Hava Yolları’nın TK1 sefer sayılı Boeing 777-300ER Tipi uçak Atlantik üzerinde Aniden Rota değiştirdi. Peki sebep neydi ?

TK1 sefer sayılı Boeing 777-300ER tipi uçak Atlantik okyanusuna girdikten biraz sonra hemen rota değiştirdi. Uçakta bir Hintli kadının rahatsızlanması üzerine uçak en yakın meydan Oslo Ya indi.

Kaynak:http://goklerdeyiz.com/
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.