Şimdi Ara

Uçak Seyahatlerinde Kullanılmaya Uygun, Kaliteli Valiz Tavsiyeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: haymanali2006 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
43.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sürekli seyahat eden biri olarak (hatta şuan Singapurdayım ) 6 yıl önce NASA U.S diye bir marka aldım , hala kullanıyorum .

Bu nedenle seyahat gezgini (youtuber ) olan kardeşime de aynı markadan geçen hafta aldık.

ürün çok sağlam ve fiyatı oldukça makul diye hatırlıyorum . 

•   Arkadaşlar 80 li yıllarda İst. Atatürk havalimanında uzun yıllar çalıştım...Valizler uçaktan boşaltmada ve uçağa doldurmada ve dağıtıma çıkarken bildiğiniz şekilde fırlatılıyor..Yok yav falan değil...Ben bunu kaç yüz defa gördüm.. TAVSİYEM NE ALIRSANIZ ALIN DÖRT TEKERİ DIŞARIDA BAKALİT SAĞA SOLA DÖNEN TEKERLERİ OLAN VALİZ ALMAYIN..Satılanların tamamı bu dediğim tip... Uyduruk dandik tekerleri kopuyor, kırılıyor..Tamire götür yarım valiz parası istiyorlar....Peki ne alacağız ?? Diyenlere valizin bir köşeden yarısı içine gömülü çift tekerli valizi çekecek sapı olan valizleri alın..Bunların tekeri içeride fırlatma anında kopması kırılması çok zor..Tekerin yarısı dışarıda.. Yarısı bavulun köşesinde içeride... Dışarıda görülen sadece 2 tane iki köşede C şeklinde tekerlek...Bunları arayın bulun alın... Tecrübe konuşuyor....Tavsiyem budur... Saygılarımla..  

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• taşkafa T kullanıcısına yanıt

40 sene öncesinden bahsediyorsun. Valizler uçağa yürüyen bantlarla sokulup indiriliyor.

Uçak Seyahatlerinde Kullanılmaya Uygun, Kaliteli Valiz Tavsiyeleri Uçak Seyahatlerinde Kullanılmaya Uygun, Kaliteli Valiz Tavsiyeleri  Yazdığın doğru kardeşim...O bantların başında çok durdum..Demir arabalardan o bantlara valizler nasıl çıkıyor ?? Yürüyen bantlardan demir arabalara valizler nasıl iniyor ?? Daha ötesi dağıtıma giden valizler demir arabalardan nasıl boşalıyor ?? You Tube videoları var... Lütfen girip izle.. Ben başlarında duruyordum.. Usaş ta müdürdüm...Yüz defa söyle.. Yine atıyorlar... Günlük gelip giden binlerce valiz....Taşı taşı taşı taşı , kırılmış, kopmuş, adamların umurlarında değil....Yaşayan bilir.... Asıl Konu dışında parmak boyunda 4 dönen tekerli valiz almayın..Kopuyor....Saygılarımla...Uçak Seyahatlerinde Kullanılmaya Uygun, Kaliteli Valiz Tavsiyeleri Uçak Seyahatlerinde Kullanılmaya Uygun, Kaliteli Valiz Tavsiyeleri 

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• ben de 2-3 haftadır valiz arıyordum, samsonite, american tourister falan bakınırken bi tane italyan markası buldum, Roncato. bugün elime ulaştı, gayet hafif ve tasarımı güzel. ekstra 2-3 cm genişleme payı da var. karttaki 800 lira puan ve n11 in verdiği 300 liralık kupon kombosuyla n11 üzerinden 3700 lira gibi bir rakama denk getirdim, 3 taksit de yaptı sistem.

bakalım yılbaşında kullanmayı düşünüyorum, umarım sığdırabilirim eşyalarımı (:

https://www.roncato.com/en-ie/pp/joy-cabin-spinner-55x40x20-23-cm-expandable-black-442

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 14 Ekim 2025; 4:18:53 >

• Bu başlığı zamanında ben açmıştım. O yüzden, kendi deneyimimi paylaşmak isterim. Uzun araştırmalardan sonra Samsonite'ın yan ürünü olan American Tourister markasından Sea Seeker model 2 adet kabin boy valiz aldım. Valizleri mağaza yerine Amazon Türkiye'den satın almayı tercih ettim.

Bu valizlerle bu güne kadar bir defa tren seyahati, 3 defa araba seyahatı yaptım. Tüm bu seyahatlerimde valizlerden çok memnun kaldım. Zira bu model kumaş kaplama ve boş haliyle oldukça hafif. Dolayısıyla içi dolu haliyle bile sizi zorlamıyor. Kaldırmak gerektiğinde kaldırması gayet kolay. Tekerlekleri rahat hareket ediyor, iç hacmi geniş. Eşyalarım içine rahat sığabilir mi diye boş yere endişelenmişim.

Valizle ilgili tek eleştirim, valizin metal saplarının biraz dikkatli bir kullanım gerektirmesi ve içeri itmek istediğinizde bazen takılabilmesi. Tabii ki bu durumu daha nazik bir kullanımla çözebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 17 Aralık 2025; 1:2:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar valiz alırken mutlaka PP olmasına dikkat edin . PP valizler (silikon ) esnek olduğu için kırılma asla yaşanmıyor . 15 yıldır sürekli yurtdışına giden biri olarak kullandığım tek marka NASA U.S valizleri . defa bile yarı yolda bırakmadı .

Piyasada satılan ABS den üretilmiş valizler tek kullanımlık valizlerdir. 3 harfli marketlerden alınan valizler tek kullanımlık valizlerdir. Çöp poşeti alın daha iyi.

Ünlü markalara 10 - 15 kat daha fazla para verip almak oldukça saçma .

NASA US markasını tavsiye ederim .

Seyahat denildiğinde akla ilk gelen ürün valiz olur. Doğru valiz seçimi, seyahatin konforunu doğrudan etkiler. Kaliteli bir valiz sayesinde eşyalarınızı güvenle taşıyabilir, uzun yıllar aynı valiz ile yolculuk yapabilirsiniz. Bu yazımızda en iyi valiz nasıl seçilir, hangi valiz daha dayanıklıdır ve neden doğru valiz tercih edilmelidir detaylı şekilde anlatıyoruz.

Valiz Nedir?

Valiz, seyahat sırasında eşyaları taşımak için kullanılan dayanıklı bir taşıma ürünüdür. Günümüzde farklı boyutlarda ve farklı malzemelerden üretilen valiz modelleri bulunmaktadır. Küçük valiz, orta boy valiz ve büyük boy valiz seçenekleri ile her ihtiyaca uygun valiz bulmak mümkündür.

Valiz seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, valiz kalitesidir. Kalitesiz bir valiz kısa sürede kırılabilirken, kaliteli bir valiz uzun yıllar kullanılabilir.

Neden Kaliteli Valiz Tercih Edilmeli?

Bir valiz satın alırken sadece fiyatına değil, kalitesine de dikkat edilmelidir. Çünkü ucuz valiz genellikle kısa ömürlüdür. Kaliteli valiz ise:

Kaliteli bir valiz sayesinde seyahat sırasında sorun yaşamazsınız.

Valiz Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

1. Malzeme Kalitesi

Valiz üretiminde kullanılan malzeme çok önemlidir. ABS valiz, polikarbon valiz ve PP valiz en dayanıklı valiz türleri arasında yer alır. Sağlam bir valiz uzun yıllar kullanım sağlar.

2. Tekerlek Sistemi

360 derece dönebilen tekerlekli valiz modelleri kullanım kolaylığı sağlar. Kaliteli valiz tekerlekleri sessiz ve dayanıklıdır.

3. Kilit Sistemi

Kombinasyon kilitli valiz modelleri özellikle yurtdışı seyahatler için idealdir. Güvenli valiz tercih etmek önemlidir.

4. Yerli Üretim Valiz

Yerli üretim valiz modelleri hem kaliteli hem de ekonomiktir. Ayrıca yerli valiz tercih ederek üretimi destekleyebilirsiniz.

Ucuz Valizler Neden Sorunludur?

Piyasada çok sayıda ucuz valiz bulunmaktadır. Ancak bu valiz modelleri genellikle:

Bu yüzden kaliteli valiz tercih etmek her zaman daha avantajlıdır.

Valiz Modelleri

Günümüzde farklı ihtiyaçlara uygun valiz modelleri bulunmaktadır:

Her valiz türü farklı kullanım alanına sahiptir.

En İyi Valiz Nereden Alınır?

Kaliteli valiz satın almak için güvenilir üretici tercih edilmelidir. Özellikle üretici firma tarafından satılan valiz modelleri daha dayanıklıdır. Valiz satın alırken garanti sunan valiz markaları tercih edilmelidir.

Sonuç

Doğru valiz seçimi, seyahatin en önemli parçasıdır. Kaliteli bir valiz ile eşyalarınızı güvenle taşıyabilir, uzun yıllar aynı valiz modelini kullanabilirsiniz. Ucuz valiz yerine dayanıklı valiz tercih etmek her zaman daha mantıklıdır.

Sonuç olarak sizlere tavsiyem NASA U.S markalı valizlerdir. hem %100 yerli hem de kırılmaz PP (silikon ) malzeme ile üretilmiştir. Yerli olması sebebi ile piyasadaki ünlü markaların 3 te 1 fiyatına .

Uçak Seyahatlerinde Kullanılmaya Uygun, Kaliteli Valiz Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alanya0007 -- 12 Nisan 2026; 20:18:23 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.