Şimdi Ara

Uçak Seyahatlerinde Kullanılmaya Uygun, Kaliteli Valiz Tavsiyeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
35.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sürekli seyahat eden biri olarak (hatta şuan Singapurdayım ) 6 yıl önce NASA U.S diye bir marka aldım , hala kullanıyorum .

Bu nedenle seyahat gezgini (youtuber ) olan kardeşime de aynı markadan geçen hafta aldık.

ürün çok sağlam ve fiyatı oldukça makul diye hatırlıyorum . 

•   Arkadaşlar 80 li yıllarda İst. Atatürk havalimanında uzun yıllar çalıştım...Valizler uçaktan boşaltmada ve uçağa doldurmada ve dağıtıma çıkarken bildiğiniz şekilde fırlatılıyor..Yok yav falan değil...Ben bunu kaç yüz defa gördüm.. TAVSİYEM NE ALIRSANIZ ALIN DÖRT TEKERİ DIŞARIDA BAKALİT SAĞA SOLA DÖNEN TEKERLERİ OLAN VALİZ ALMAYIN..Satılanların tamamı bu dediğim tip... Uyduruk dandik tekerleri kopuyor, kırılıyor..Tamire götür yarım valiz parası istiyorlar....Peki ne alacağız ?? Diyenlere valizin bir köşeden yarısı içine gömülü çift tekerli valizi çekecek sapı olan valizleri alın..Bunların tekeri içeride fırlatma anında kopması kırılması çok zor..Tekerin yarısı dışarıda.. Yarısı bavulun köşesinde içeride... Dışarıda görülen sadece 2 tane iki köşede C şeklinde tekerlek...Bunları arayın bulun alın... Tecrübe konuşuyor....Tavsiyem budur... Saygılarımla..  

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• taşkafa T kullanıcısına yanıt

40 sene öncesinden bahsediyorsun. Valizler uçağa yürüyen bantlarla sokulup indiriliyor.

Yazdığın doğru kardeşim...O bantların başında çok durdum..Demir arabalardan o bantlara valizler nasıl çıkıyor ?? Yürüyen bantlardan demir arabalara valizler nasıl iniyor ?? Daha ötesi dağıtıma giden valizler demir arabalardan nasıl boşalıyor ?? You Tube videoları var... Lütfen girip izle.. Ben başlarında duruyordum.. Usaş ta müdürdüm...Yüz defa söyle.. Yine atıyorlar... Günlük gelip giden binlerce valiz....Taşı taşı taşı taşı , kırılmış, kopmuş, adamların umurlarında değil....Yaşayan bilir.... Asıl Konu dışında parmak boyunda 4 dönen tekerli valiz almayın..Kopuyor....Saygılarımla...  

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• ben de 2-3 haftadır valiz arıyordum, samsonite, american tourister falan bakınırken bi tane italyan markası buldum, Roncato. bugün elime ulaştı, gayet hafif ve tasarımı güzel. ekstra 2-3 cm genişleme payı da var. karttaki 800 lira puan ve n11 in verdiği 300 liralık kupon kombosuyla n11 üzerinden 3700 lira gibi bir rakama denk getirdim, 3 taksit de yaptı sistem.

bakalım yılbaşında kullanmayı düşünüyorum, umarım sığdırabilirim eşyalarımı (:

https://www.roncato.com/en-ie/pp/joy-cabin-spinner-55x40x20-23-cm-expandable-black-442

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 14 Ekim 2025; 4:18:53 >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.