Şimdi Ara

Uçak çizimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uçak çizimlerim

Uçak çizimlerim

yenilerini ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lockheed Martin -- 2 Ağustos 2012; 16:00:14 >

• ilk çizimini beğendim ama arka dümdüz ama ön havalanmaya başlamış. orası göze batıyor biraz. çalışmalara devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tantum.35

ilk çizimini beğendim ama arka dümdüz ama ön havalanmaya başlamış. orası göze batıyor biraz. çalışmalara devam

teşekkürler.Uçağın burnunu kaldırmak için kağıdı çevirmiştim ama beceremedim sıkıntı oldu
  • Kanatlara daha çok vurgu yaparak belirginliğini artırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Kanatlara daha çok vurgu yaparak belirginliğini artırabilirsin.

kanatları açılarından dolayı güzel çizemiyorum bu nasıl olmuş

Uçak çizimlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lockheed Martin -- 2 Ağustos 2012; 16:00:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lockheed Martin

quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Kanatlara daha çok vurgu yaparak belirginliğini artırabilirsin.

kanatları açılarından dolayı güzel çizemiyorum bu nasıl olmuş

Uçak çizimlerim

Gayet güzel; fakatçizimlerinde yakınlık-uzaklık kavramlarına dikkat etmelisin. Örnek vermek gerekirse uçağın kanadı sanki biraz daha büyük olmalıymış gibi. çizimlerini beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Düşünür -- 2 Ağustos 2012; 20:12:18 >

• Ana hatlarda bir sıkıntı yok ama kompozisyonda ufak uyum sorunu var.İzometrik bakış açısına dayalı birkaç egzersiz iyi gelecektir.
  • Bir grafiker olarak kötü bir halde degil cizimler diye dusunuyorum.Bakarak cizdiysen gelecek var daha cok calis.Kafandan cizdiysen grafitiye ya da yagli boya resime basla.Yagli boyadan cok grafitiye basla derim teknigini yaziya yansit kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çizimlerin iyi ama çok karalamış sın.Kaleme biraz daha uyum göstermeyi dene. Sen tanrısın,kalem peygamber,kağıdı da insanlar olarak düşünmelisin.Tabi bu tanımlamayı yanlış anlama sadece resim senin resmin istediğini çizmelisin...

İyi forumlar,umarım beni yanlış anlamadınız.
  • Birde unutmadan sormak istiyorum nasıl resim atabilirim konuya? Bende çizdiklerimi göstermek isterim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristiana

Birde unutmadan sormak istiyorum nasıl resim atabilirim konuya? Bende çizdiklerimi göstermek isterim....

Cevapla kısmında, metin bölümünün altında Resim Yükle yazıyor ordan dosyayı seçip atabilirsiniz.
  • Çok teşekkür ederim.

Uçak çizimlerim

Uçak çizimlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristiana -- 29 Ağustos 2012; 15:13:56 >
  • Hocam iki uçağı da çizmen ne kadar zamanını aldı?
  • bence daha fazla çizme 3 boyutla ilgili sıkıntıların var ilk onu çözmen gerek hiç bir teknik bilmeden güreş musabakasına çıkılmayacağı gibi resim tekniklerinide öğrenmeden resim çizilmez. İlk basit nesnelere 3 boyut ver gölgelerle oynayarak sadece karakalemle elini gölgelemeye ve 3 boyut çizimine alıştır belki bir nesne için saatlerce uğraş. Yaptıkça elin alışır zaten daha sonra resim yapmaya geçersin. Resim çizerekte 3 boyutu öğrenirsin ama sadece 3 boyuta yönelerek çalışman daha hızlı sonuç verir daha iyi 3 boyutu kavrarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukkasjärvi

Hocam iki uçağı da çizmen ne kadar zamanını aldı?

f-16 15-20 dk , 747 5-10 dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lockheed Martin

quote:

Orijinalden alıntı: Jukkasjärvi

Hocam iki uçağı da çizmen ne kadar zamanını aldı?

f-16 15-20 dk , 747 5-10 dk

O kadar kısa sürede çizdiysen bence gayet iyi.
  • Savaş uçağında winglets olmaz ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.