Şimdi Ara

Uçak biletlerinden anlayan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar gidiş dönüş bileti almak istiyoruz. Yanlız gidişi istanbul-roma, dönüşü amsterdam-istanbul şeklinde. böyle ayarlayabiliyor muyuz yoksa iki bileti de ayrı ayrı ayarlamak mı gerekiyor?

• 2 ayrı bilet ayarlıcaksın. turk hava yollarını tercih ediceksin zaten başka geniş kapsamı ucus yapan yok. tahminim 3 3.5milyar daha fazlada olabilir bir masraf cıkacaktır. dahada az olabilir. TÜrkiyeden ayarlıyabiliyorsun onu 2 ayrı bilet olarak. İstanbul roma + amsterdamdan bilet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

2 ayrı bilet ayarlıcaksın. turk hava yollarını tercih ediceksin zaten başka geniş kapsamı ucus yapan yok. tahminim 3 3.5milyar daha fazlada olabilir bir masraf cıkacaktır. dahada az olabilir. TÜrkiyeden ayarlıyabiliyorsun onu 2 ayrı bilet olarak. İstanbul roma + amsterdamdan bilet.

yanlış biliyorsun sanırım bu iki mesafeye uçuş yapan onlarca firma var. birkaç ay sonrasına alacağız 170 liraya roma'ya uçak var şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moritanyali

quote:

2 ayrı bilet ayarlıcaksın. turk hava yollarını tercih ediceksin zaten başka geniş kapsamı ucus yapan yok. tahminim 3 3.5milyar daha fazlada olabilir bir masraf cıkacaktır. dahada az olabilir. TÜrkiyeden ayarlıyabiliyorsun onu 2 ayrı bilet olarak. İstanbul roma + amsterdamdan bilet.

yanlış biliyorsun sanırım bu iki mesafeye uçuş yapan onlarca firma var. birkaç ay sonrasına alacağız 170 liraya roma'ya uçak var şu an.

THY den başka firmayı tercih etmedim ben daha. Kendin bilirsin 170e ya onurair yada fly expressten yada sun expressten sanırım. Amsterdamdanda ayrı bilet alıcaksın.

Fiyat farkını şöyle özetleyim.

İstanbul - Samsun = THY = 1200 TL gibi masraf cıktı 3 kişi.
    Samsun - İstanbul = Onurair = 450 TL gibi masraf cıktı aynı 3kişi.

Fark bu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moritanyali

quote:

THY den başka firmayı tercih etmedim ben daha. Kendin bilirsin 170e ya onurair yada fly expressten yada sun expressten sanırım. Amsterdamdanda ayrı bilet alıcaksın.

Fiyat farkını şöyle özetleyim.

İstanbul - Samsun = THY = 1200 TL gibi masraf cıktı 3 kişi.
    Samsun - İstanbul = Onurair = 450 TL gibi masraf cıktı aynı 3kişi.

Fark bu.

Kalite farkı sanırım bu fiyat farkının sebebi. Biz konfor ve kalite seçme lüksüne pek sahip değiliz. Daha ucuz olsa planörle bile gideriz. 170 lira olan Pegasus bu arada.

• Zaten sürecek olan 1.5-2 saat yol. Uzun uçuş olsa tamam da bence THY ye gerek yok. Fiyat farkı çok fazla. Uçakta da bişe yiyip içmeyin yani. Dayanın 1.5 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 6 Nisan 2013; 18:21:03 >
  • kdv check up herşey dahil istanbuldan romaya kişi başı 184 liraya rezervasyon yaptırdık. şimdi iş amsterdamdan istanbula bulmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Thy konforlu diyen arkadaş erlade yurt dışı uçuşlarında hiç thy ye binmemiş.Thy de konfor hizmet namına eser yok en ucuz hangisini bulduysan ondan al bileti.
  • paran varsa THY bin hizmet kalite rahatlık tek geçerim paran yoksa pegasus al ama uçakta ölüyorum dersen bile bedava su yok :D
  • Bircok firma ile gidis roma donus amsterdam alabilirsin tek bilet altinda. Yeterki havayolu her iki noktayada ucsun . Ornegin pegasus gibi , thy gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faso Fiso Flypgs Firmasını Tercih Ediyorum,Thyden Daha İyi Hizmet Yarı Yarıya Fiyatlar Thyyi Savunmayın Girin Flypgs Kimdir Necidir Bakın.
  • Thy pahalı, eğer paranız varsa sorun değil. Ama ben Pegasus'u öneririm. Eskiden hizmette sıkıntılar vardı ama şimdi düzelttiler kendilerini. Thy den çok daha ucuza uçabilirsiniz.
  • Yurt içinde onurairi öneririm.

FlyExpress , Sun Express , THY amsterdamdan türkiyeye uçuyordu galiba. hatta 2008 demiydi öyle bir tarihte amsterdam ucagımız düştüydü :(
  • hocam dönüşü neden Amsterdam istiyorsun ki özel sebebi yoksa dönüşü de Roma'dan al.Amsterdam'dan Roma'ya sadece transfer yaparsın,havaalanından ayrılmadan devam edersin.Çünkü Avrupa içi uçak fiyatları çok ucuz,ryanair,wizzair,vueling,easyjet,Hop gibi firmalara bir gözat edreams.com.tr buraya bir gözat çok ucuza Roma-Amsterdam gidiş-dönüş alırsın.
  • thy ı boşver ucuz olanı seç zaten kısa bi yolculuk amsterdam dan da dönebilirsin.
  • Uçak bileti fiyatları mevsime göre özellikle değişkenlik gösterir , kışın ucuz olur yazın artar fiyatlar . Bu konuda bilgi almak için uçak bileti bul sayfasını kullandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.