Şimdi Ara

Uçak Biletlerinde %20 Net İndirim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Uçak Biletlerinde %20 Net İndirim !
     Uçak Biletlerinde %20 Net İndirim !

Tüm Uçak Biletlerinde Sınıf Farketmeksizin, net fiyat üzerinden %20 indirim !
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam bizi unuttun.fiyat aldı başını gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bileti siz mi alıyorsunuz hocam nasıl.oluyor bahseder misiniz biraz ?

• merhaba hala gecerli mi acaba pegasusta?Bir de nasıl gecerli indirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt içi uçak bileti alışverişi sorunsuz gerçekleşti. uçuş sorunsuz yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 6 Temmuz 2016; 20:02:59 >
  • İsleyis nasil oluyor? Tsk

• İşleyiş nasil oluyor? Cevap icin teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşleyiş nasıl?

• Hocam konuyla ilgili yardimci olur musunuz

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116079007&p=1&anchorToGo=116095581#116095581

Arkadaşla ilgili böyle bir konu var, aslını astırını bilemem. İçine sinen alsın.

• Pm lutfen

• Bir iş arkadaşımın eşine uçak bileti almak için, Hasha8 (Kadir TÜRKOĞLU) adlı kullanıcınınhttp://forum.donanimhaber.com/m_117547185//tm.htm#117547185 linkinde bulunan ilanını gördüm bunun neticesinde Kadir TÜRKOĞLU (Hasha8) isimli şahısla irtibata geçerek gerek forumdan üzerinden gerek ise cep telefonundan whatsapp isimli program üzerinden gerekli yazışmaları yaparak (Gidiş: 08.07.2016 – İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı –> Kars Harakani Havalimanı) (Dönüş: 18.07.2016 – Kars Harakani Havalimanı -> İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı) bir adet gidiş dönüş bileti almak üzere cep telefonundan whatsapp isimli program üzerinden gerekli yazışmalar neticesinde anlaşma sağladık. 22.06.2016 tarihinde Kadir TÜRKOĞLU (Hasha8) isimli şahsın Garanti Bankasında ki hesabına 440 TL para transferi gerçekleştirdim, tarafıma “TQWX38” pnr numaralı bileti gönderdi, biletin çıktılarını uçak firmasından aldıktan sonra, 08.07.2016 tarihinde uçuşu gerçekleştirmek üzere iş arkadaşım eşini Sabiha Gökçen Havalimanına götürmüş. Havalimanına gittikten sonra ilgili firmanın bankosuna internet üzerinden çıktılarını aldığımız biletleri verdiklerinde biletin 24.06.2016 tarihinde iptal edildiğini söylemiş. Aldığım gidiş dönüş uçak bileti Kadir TÜRKOĞLU isimli şahıs tarafından iptal edilerek tarafımı dolandırmıştır. Adı geçen şahıstan daha sonra irtibata geçerek ödemiş olduğum 440 TL iadesi istememize rağmen bugün yarın diyerek oyalamaya başlamış olup, 440 TL paranın sadece 300 TL’sini tarafımıza iade etmiştir. Kalan 140 TL yi yine sürekli bugün yarın diyerek oyalayarak bir hafta sonra buraya yazdıktan sonra cumhuriyet başsavcılığına gittigim esnada yatırdı. Adı geçen şahıs tarafımı maddi ve manevi kayba uğratmış bulunmaktadır. Bu şahıstan kimsenin mağdur olmaması için bilet almasını tavsiye etmiyorum.

PARASIYLA REZİL OLMAK İSTEYEN , TABİRİ CAİZSE HAVALİMANINDA MAL GİBİ KALMAK İSTEYEN VARSA KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerousman -- 15 Temmuz 2016; 13:59:34 >

• Gecmis olsun hocam bu uçak biletinde indirim ilanlarına bakıyorum hep yeni ve referans siz üyeler ilan açıyor ben şahsen çok tedirgin olduğum için bunlera hiç bulamadım.

• necii kullanıcısına yanıt
    hopaya ağustos 15 gibi 2 kişi gidiş dönüş uçak bileti lazım
  • Merhaba Arkadaşlar,

Daha önce sorunsuz olarak bu arkaaştan bilet almıştım. Lakin 2 hafta önce tekrar bilet almak istediğimde parasını gönderdim.
    Parayı gönderdikten sonra, 1 hafta bekledim. tekrar biletleri sorduğumda, bazı sıkıntıları olduğunu ve bileti alamayacağını 1 hafta sonra sistemin düzeleceğini ve o zaman alabileceğini söyledi.
    2 hafta sonra bileti alamayacağını iletti ve parayı iade etti.
    Tabi bilet fiyatları aldı başını gitti.
    Parayı göndermeden önce sürekli mesaj atan arkadaş, parayı aldıktan sonra mesajlara çok geç dönmeye başladı.
    Eğer bu arkadaş ile iş yapacaksanız, önce biletinizi alsın, (rezervasyon değil) ondan sonra paranızı gönderin. Ancak bu şekilde mağdur olmazsınız. Şimdi 200 liralık zararı olan yine ben oldum.
    Ayrıca alamayacağınız bileti satmaya çalışmak son derece yanlış bir hareketti.

Herkese dürüst alışverişler.

• iyi aksamlar 29 ağustos samsun-sabiha gökçen 20.50 seferine fiyat ne olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2375

Merhaba Arkadaşlar,

Daha önce sorunsuz olarak bu arkaaştan bilet almıştım. Lakin 2 hafta önce tekrar bilet almak istediğimde parasını gönderdim.
    Parayı gönderdikten sonra, 1 hafta bekledim. tekrar biletleri sorduğumda, bazı sıkıntıları olduğunu ve bileti alamayacağını 1 hafta sonra sistemin düzeleceğini ve o zaman alabileceğini söyledi.
    2 hafta sonra bileti alamayacağını iletti ve parayı iade etti.
    Tabi bilet fiyatları aldı başını gitti.
    Parayı göndermeden önce sürekli mesaj atan arkadaş, parayı aldıktan sonra mesajlara çok geç dönmeye başladı.
    Eğer bu arkadaş ile iş yapacaksanız, önce biletinizi alsın, (rezervasyon değil) ondan sonra paranızı gönderin. Ancak bu şekilde mağdur olmazsınız. Şimdi 200 liralık zararı olan yine ben oldum.
    Ayrıca alamayacağınız bileti satmaya çalışmak son derece yanlış bir hareketti.

Herkese dürüst alışverişler.

sürekli oyalamasının ve alamamasının nedeni çalıntı kart bulamamasıdır muhtemelen. ya da elindeki çalıntı kartları deneyip de limiti izin vermediği için alamıyordur, öyle yüklü miktarda olmayan bir uçuş seçerseniz zaten anında alırsınız pnr'ı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.