Şimdi Ara

Uçak bileti indirim çok lazım erasmus için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler erasmus stajı yapıcam uçak bileti bakınıyorum vize başvurusu yapmadan önce almam lazım elinizde indirim kodu vs varsa inanın çok çok büyük iyilik yaparsınız. özellikle pegasus çok ucuz oluyor.

• skyscannerden bak hocam daha uygun zor bulursun öyle indirim falan pegasusta olmaz zaten
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    180 lira yazıyo sonra koltuk parası olarak bi 65 lira daha alıyor kafayı yediriyor insana
  • quote:

Orijinalden alıntı: marlonunkedisi

180 lira yazıyo sonra koltuk parası olarak bi 65 lira daha alıyor kafayı yediriyor insana

Koltuk seçmek zorunda değilsin.
  • Nereden nereye hangi tarihte gideceksin?
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    ist-berlin ordan polonyaya geçicem en ucuz böyle olduğu için. bu arada nasıl koltuk seçmek zorunda değilim?
  • quote:

ist-berlin ordan polonyaya geçicem en ucuz böyle olduğu için. bu arada nasıl koltuk seçmek zorunda değilim?

Koltuk seçmezsen bilet alırken check-in esnasında rastgele koltuk atar. Merak etme ayakta gitmezsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam koltuk seçimi yapma. havalimanına gidince rastgele koltuk verecekler. hatta söylersen rica edersen istediğin koltuğada oturursun ücret ödemeden.
  • İstanbul'dan Berlin'e 180 lira civarına gidersin havalimanı fark etmiyorsa. Almanya'dan da Polonya'ya yok pahasına gidersin onu dert etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

Koltuk seçmezsen bilet alırken check-in esnasında rastgele koltuk atar. Merak etme ayakta gitmezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aynen o şekil düşünüyorum ben de zaten 2 gün berlinde takılıp geçerim polonyaya diye
  • quote:

aynen o şekil düşünüyorum ben de zaten 2 gün berlinde takılıp geçerim polonyaya diye

Polonya'da yapacaksınız sanırım Erasmus'u şimdiden hayırlı olsun. Üstte bir arkadaş daha yazmış bilet fiyatlarına Skyscanner'dan bakabilirsiniz. Almanya'dan Polonya'ya 32 liradan başlayan fiyatlarlar var şaka gibi. Biz burada yeri geliyor bir şehirden bitişikteki komşu şehire otobüsle o fiyata gidiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    uçak mı 32 liraymış? ben polskibusa baktım da 50 zolty falandı öyle bişey varsa bi link verir misin? süpersiniz :D
  • quote:

uçak mı 32 liraymış? ben polskibusa baktım da 50 zolty falandı öyle bişey varsa bi link verir misin? süpersiniz :D

Almanya'dan Polonya'ya bazı şehirler için 32 lira gibi komik bir fiyata var gerçekten uçak bileti (ryanair havayolları). Onun dışında bazı şehirler daha pahalı. Sanırım Berlin'den geçeceksiniz Polonya'ya. Polonya'da hangi şehire gideceksiniz? Varşova mı?
    Yok plock diye bi yer ama varşovaya yakın bayağı ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.