Şimdi Ara

ÜÇ KURUŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adında bir dizi bu ay show tvde çıkacakmış bileniniz vardır belki diye sordum bence aras bulut olursa bu dizi tutar daha geleceği belli değil dizinin konusu kumarhane seri katil ve polis bu üçlü arasında geçecekmiş tüm ekip hazır seri katil için aras bulut iynemli düşünülüyor. Teklifi kabul ederse bence muhteşem olur kıvançta bir şekilde gelseydi gelsin o zaman reytingler. Siz ne düşünüyorsunuz ???????????

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çukurun laciverdi bu tarz dizileri izleyenin kendisine saygısı yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden öyle diyorsunuz hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başlıyor sonunda :)

Mustafa Arılıkyoutube
    Üç Kuruş ne zaman başlıyor, 1. bölüm ne zaman? Üç Kuruş oyuncuları kimler? Üç Kuruş dizisi ve konusu.. Senaryosunda Damla Serim ve Murat Uyurkulak'ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki 'Üç Kuruş'un birinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Roman mahallesi Çıngıraklı'da gerçekleşen görkemli düğünün dikkat çektiği tanıtımda Kartal'a (Uraz Kaygılaroğlu) ve Efe'ye (Ekin Koç) dair verilen ilk ipuçları izleyicinin ilgisini artırıyor. Çıngıraklı'nın mafya lideri Kartal ile Organize Şube'de komiser Efe'nin arasındaki gerilim heyecan uyandırırken aksiyon dolu anlar şimdiden nefes kesiyor. 3 kuruş dizisi ne zaman başlıyor.. Üç Kuruş dizisi yayın tarihi henüz açıklanmadı. Yeni dizi 'Üç Kuruş' çok yakında her pazartesi Show TV'de! 3 kuruş dizisi oyuncuları.. Dikkat çekeceği konularla Show TV ekranlarında fark yaratmaya hazırlanan 'Üç Kuruş'un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi genç kuşağın öne çıkan oyuncuları ile usta isimler buluşuyor. 3 kuruş dizisi konusu ne? Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır. En yeni gelişmelerden anında haberdar olmak için kanalımıza abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın.. Kanalıma Abone olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCeQHDjwpbzJKrqbCOlVmyvg?sub_confirmation=1 Selamlar ben Mustafa Arılık ! Youtube henüz yeni başladım. Kanalımda oyun, oyun tanıtım, eğitim, eğlence, vlog, ve sizlere bazı konularda yardımcı olabilmek amacıyla ''nasıl yapılır'' videoları paylaşıyorum. Ayrıca iyi bir ''Pubg Mobile'' oyuncusuyum. Videoları montaj yaparken çok eğleniyorum ve birçok komik anlar yaşıyorum. Hergün yeni video paylaşıyorum. Eğer sizde bana katılmak isterseniz kanalıma abone olabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=mIPiB_TgrKo
  • nightwolf15m kullanıcısına yanıt
    Konusu burda gardaş...
    https://forum.donanimhaber.com/uc-kurus-show-tv--149318942#150836186

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi, özellikle Uraz Kaygılaroğlu'nun oyunculuğu ile nefis ancak Nesrin Cavadzade maalesef hiç olmamış

+

Zafer Algöz ise çoook abartılı ... 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan 3448 -- 16 Kasım 2021; 11:16:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.