Şimdi Ara

Üç hafif bilgisayar arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sık sık ofis dışında olduğumdan çantamda ağırlık yapmayacak outlook kullanabileceğim pahalı olmayan bir alete ihtiyacım var.
    araştırmalarım sonucu üç seçenek arasında kaldım

Toshiba satellite r630(i3) işlemcili optik sürücülü laptop 1370 tl gibi bir fiyat
    Diğerleriyse yaklaşık yarı fiyatında olan

asus eee pc 1215 (çift çekirdekli atom işlemcili) netbook

ve turkcell 'in verdiği hp pavilion dm1 netbook

ya da hepsinden vazgeçip htc gibi bir akıllı telefon mu alsam diyorum ki onların fiyatları da oldukça uçuk görünüyor.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum....

• up
  • Arkadaşım sonuçta bunu mobilite için alıyorsun, bu yüzden en önemli unsur şarjı olmalı 1215 i şarjı ve fiyatı için tercih edebilirsin.
    Ama yinede atom işlemcili bir netbook almak yerine size düzgün bir notebook almanızı tavsiye ederim.

Acer AS3820TG-373G32N timelinex serisi
    size en uygun cihazdır.
    8 saat stand by süresi 5-6 saat aktif kullanım.
    Çok ince zarif sadece 1,8 kg alüminyum kasa.Signal up özelliği sayesinde en iyi wireless çekim gücü.
    En iyi web camera (crystal eye) led ekran 13 inç

Şu an vatan bilgisayarda acerlar için sabit kur (1.19) kampanyası var kaçırmayın.

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as3820tg-373g32n-as3820tg-core-i3-370m-2.4ghz-3gb-320gb-13.3-1024mb-hd5650-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=48213

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrafikMedya -- 9 Aralık 2010; 15:10:56 >

• dışarıda sık kullanılacağı için uzun süre şarjı olan ve kullandığınız yazılımlara göre pc yi kasmayacak herhangi bir 13" ve altındaki laptoplardan tercih edebilirsiniz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki Araba Arasında Kaldım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.