Üç duylu avize aldık takmak istiyorum ama içinde üç tane ikili birleşik siyah kablo var ilk defa böyle bir avize gördüm yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler ![]() |
Bildirim
Üç duylu avize aldık takmak istiyorum ama içinde üç tane ikili birleşik siyah kablo var ilk defa böyle bir avize gördüm yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler ![]() |
3 duylu avize nasıl bağlanir - Google'da Ara https://www.google.com/search?q=3+duylu+avize+nas%C4%B1l+ba%C4%9Flanir&ei=zDO_YpqxDumGxc8Pydiu6Ak&oq=%C3%9C%C3%A7+duylu+avize+ba%C4%9F&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMYADIGCAAQHhAWOgQIABBHSgQIQRgASgQIRhgAUJcCWNMJYM0UaABwAngAgAHBAYgBiAWSAQMwLjSYAQCgAQHIAQjAAQE&sclient=gws-wiz< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 1 Temmuz 2022; 20:50:42 > |
teşekkürler ancak bu forumu inceledim ancak kendi avizemle ilgili birşey bulamadım avizeden üç kablo çıktı ve hepsi ikili fotografta da gözüküyor sorun su ki ikili kablolardan hangilerini hangilerine bağlayacağım belli değil veya fark eder mi bunu bilmiyorum |
Hepsini paralel bağla, düğmeye basınca hepsi birden yanacak. Paralel bağlamayı bilmiyorum dersen, 1) Her kabloyu 5cm ayır (her kabloda iki tel var ya onları ayır) 2) Her kablodan bir tane seçip birbirine bağla 3) Kalanları da birbirine bağla 4) Oluşan yeni 2 kabloyu da tavandaki 2 kabloya rastgele bağla, rastgele ! |