Şimdi Ara

Üç boyutlu yapısı bozulmuş protein (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

evet mantıklı gayet.

ama soruda protein demiş enzim falan yok zaten.proteinin birincil yapısı protein kısmı demek garip oluyor :) protein kısmı işlev yapamaz denirse direk bizim aklımızada birincil kısmı etkilenmiştir gibi şey geliyor aklımıza. orda kafamız karıştı heralde bizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelenbevili172hhc -- 29 Mart 2011; 0:24:46 >
  • Punisherlord.Cok uzuldum soruyu yapamamana yazik olmus vaktine,gencligine...Neyse LYS de basarilar sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantasy*

Punisherlord.Cok uzuldum soruyu yapamamana yazik olmus vaktine,gencligine...Neyse LYS de basarilar sana

Sağol hayatım. Yok ya benim fena değil genelde. Sana bişey olmasın yeter.
  • optum seni
  • sanırım dersane hocanız müfredat dışı olarak nitelemiş soruyu. fakat ben hiçbir kaynakta böyle bir soruyla karşılaşmasam da okulda anlatıldığını çok iyi hatırlıyorum.(mezun öğrenci olmama rağmen) proteinin primer,sekonder,tersiyer,kuaterner yapısı müfredat dahilindedir ve hatta okul sınavlarında klasik soru olarak gelmiştir.

fakat tabi ki de bu soru ve sistem sorusu ygs düzeyinin üstündeydi ve ben kendi adıma sorulmamasını daha iyi bulurdum.yani iptal edileceğini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.