Şimdi Ara

Ubuntu yukluyken format atmak istiyorum yardim ( acemiyim )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yaklasik 1 ay once ubuntu yukledim simdi windows 7 yuklemek istiyorum fakat flash bellegime bu iso yu nasil yazdiracagimi bilmiyorum yardim ederseniz cok iyi olur.Simdiden tesekkurler.

Not : Ubuntu surum 11.10

• Arkadaslar 3 gun sonraya bilgisayarin windows 7 yuklu olmasi lazim lutfen yardimci olun bi turlu usb ye yazdiramadim iso dosyasini :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. James Wilson

Arkadaslar 3 gun sonraya bilgisayarin windows 7 yuklu olmasi lazim lutfen yardimci olun bi turlu usb ye yazdiramadim iso dosyasini :S

Bu program ile yükleyebilirsin:

http://download.cnet.com/Windows-7-USB-DVD-Download-Tool/3000-18513_4-10972600.html

Bu programı nasıl çalıştıracağım diyorsan wine yi deneyebilirsin. Ya da olmadı virtualbox'tan windows'u yüklersin oradan çalıştırırsın ama en kolayı windows yüklü bir bilgisayardan yükle.

• ubuntu kurarken diski en 2 bölüme ayırdıysan dahi 2.bölüme ubuntu yüklemk hiç de kolay olmuyo.

bence bilgisayarı win7 diskiyle formatlayıp 2.bölüme ubuntu kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibritçöpü

ubuntu kurarken diski en 2 bölüme ayırdıysan dahi 2.bölüme ubuntu yüklemk hiç de kolay olmuyo.

bence bilgisayarı win7 diskiyle formatlayıp 2.bölüme ubuntu kur

İkinci bölüme ubuntu yüklemek niye zor olsun onu anlamadım. Ben dördüncüye de kurarım beşinciye de. Ubuntu(linux) kadar esnek işletim sistemi yok.
  • Windows 7 diskim yok iste iso dosyasi duruyor oyle bilgisayarda :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem369

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. James Wilson

Arkadaslar 3 gun sonraya bilgisayarin windows 7 yuklu olmasi lazim lutfen yardimci olun bi turlu usb ye yazdiramadim iso dosyasini :S

Bu program ile yükleyebilirsin:

http://download.cnet.com/Windows-7-USB-DVD-Download-Tool/3000-18513_4-10972600.html

Bu programı nasıl çalıştıracağım diyorsan wine yi deneyebilirsin. Ya da olmadı virtualbox'tan windows'u yüklersin oradan çalıştırırsın ama en kolayı windows yüklü bir bilgisayardan yükle.

VirtualBox isini yapamadim , olmadi. Wine zaten olmuyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iso yu dvd ye yazdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

iso yu dvd ye yazdır.

Nasil yazdiracagimi soruyorum iste 1 kere denedim onda sorun cikti ( eskiden vista yukluyken dvd leri hic okumuyordu )
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.