Şimdi Ara

Ubuntu ve WD MyCloud NAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben amatör bir Ubuntu kullanıcısı idim ve elimde WD MyCloud ürünü var (Çok faydalı ve kolay kullanılan bir cihaz). Ubuntu 14.04 yüklü makinemde genellikle download yapıyorum ve verileri sonrasında WD'ye atıyorum. Nedendir tam bilmiyorum Ağ'da WD MyCloud'ı görmeme rağmen hem çok yavaş bağlanabiliyorum hem de dosya atmak istediğimde özellikle büyük dosyalarda hata alıyorum. İnternette araştırmalarım sonucunda bir çok yolla sağlıklı bağlantı yapılabileceği yazılmış lakin bu bağlantı teknikleri genellikle başarısız oldu. Ask Ubuntu forum sitesinden bir teknik önermişler bende onu uyguladım ve başarılı oldum. Tekniği basitçe yazıyorum.

1-PCManFM isimli dosya yöneticisine ihtiyacımız var bunu Synaptic Paket Yöneticisinden ya da PCManFM.deb şeklinde aratarak kurtabiliyorsunuz.
    2-Basit bir dosya yöneticisi adres satırına afp://ip address NAS - burada ip address NAS benim ağım için; 192.168.0.100 . yazıp cihaza bağlanıyoruz Anymous şeklinde devam edebiliyoruz.

Başka yöntemlerlede bağlantılar kurulabilir lakin ben en hızlı ve kesintisiz bağlantıyı bu yolla kurdum.

İyi çalışmalar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qnap Nas Dosya Görüntüleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.