Şimdi Ara

Ubuntu ve tor browser[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba linuxda yeniyim ubuntu 13.10 kurdum 64 bit tor browser yüklemek istiyorum. aşağıdaki linkten kurulum dosyasını çektim ama klasörde kurulumu yapmak için açacağım setup gibi bir dosya yoktu. sanırım terminali kullanarak yükleme yapmam gerek nasıl yaparım?

https://www.torproject.org/download/download-easy.html.en

edit :
    sorunu çözdüm

start-tor-browser isimli dosyayı açmanın kolayı varmış klasörde üsteki files menüsüne girin preferences-behavior yolunu izleyin executable text files kısmında ask each time ı işaretleyin close deyin. sonra dosyanıza tıklayıp run ı seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-978DD658B -- 5 Nisan 2014; 22:52:04 >

• zipli dosyayı bir klasöre açın ve tor browseri çift klikleyin. sonra çalıştır seçeneğiyle devam edin bu kadar basit
  •  Ubuntu ve tor browser[ÇÖZÜLDÜ] hocam tıkladığımda açılan bir uygulama yok klasörde start tor browser ı açınca karşıma kod sayfası geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-978DD658B -- 5 Nisan 2014; 22:09:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-978DD658B

hocam tıkladığımda açılan bir uygulama yok klasörde start tor browser ı açınca karşıma kod sayfası geliyor
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:32:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir kaç farklı kaynaktan kopyala yapıştır yaptım ama olmadı tarif edebilir misiniz kodları?
  • Start tor browser dosyasına sağ klik yapın terminalde çalıştır ve çalıştır var. siz çalıştırı seçin açılacaktır. Bende o şekilde çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.