Şimdi Ara

Cloudflare’den ücretsiz WARP VPN, Windows ve MacOS’a geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçen yıl Cloudflare tarafından tanıtılan ve mobilde kullanıma sunulan WARP VPN hizmeti, yapılan açıklamayla henüz beta sürecinde de olsa Windows ve MacOS kullanıcılarına sunuldu. 



    Cloudflare tarafından yapılan açıklamayla herhangi bir VPN’e benzemediği ifade edilen WARP, Wireguard protokolünü kullanarak internet bağlantılarını güvenli hâle getiriyor ve internet servis sağlayıcısının bilgilerinizi izlemesinin önüne geçiyor. Servis ayrıca TCP yerine UDP kullanarak düşük kaliteli bağlantılara karşı daha dayanıklı bir yapıya sahip. Önbellekleme ve sıkıştırma hizmetlerini de kullanan Cloudflare uygulaması, firmaya göre hiç VPN kullanmamaya kıyasla pil tasarrufu sağlıyor ve daha yüksek hızda internet sunuyor. 



    Ayrıca Bkz.THY, tüm dış hat ve belli şehirler hariç tüm iç hat uçuşlarını 1 Mayıs’a kadar durdurdu



    Cloudflare uygulama üzerinde kimsenin kişisel verilerini kaydetmediğini ve uygulamayı ayakta tutmak için gereken geliri Warp+ abonelikleriyle elde edeceğini belirtiyor. Bu aboneler, ücretsiz kullanıcılara kıyasla Cloudflare Argo ağını kullanacaklar ve internet performansları daha yüksek olacak.








  • Süper haber, telefonda mükemmel çalışıyor. Yüzlerce VPN denedim 1.1.1.1 Warp kadar iyisi yok. En ufak yavaşlama hissettirmiyor hızda. Ücretsiz versiyonu bile. Bilgisayara da gelirse kesin ücretliye geçerim diyordum, 10 TL gibi bir ücreti var sanırsam.

  • sonunda...

  • Ya sunu aylik 2,3 tl bisi yapsalar ne guzel olur binlerce insanla surumden kazanirlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 GB bitince direk ücret mi istiyor, yoksa hız mı düşüyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android sürümünü bir ara denemiştim ama yeterince hızlı değildi. Kendi VPN'im ile single sunucudan 70Mbps üzeri, multi'den ise 85Mbps üzeri hızlar alıyorum.
  • Google cloud da kendime vpn server yaptım ama hızlar çok düşüktü, yanlış yaptığım bir şey mi var acaba bilen var mı?

  • ERIKCI kullanıcısına yanıt
    Eger Wireguard kurduysaniz, GCP uzerinde MTU buyukluguyle ilgili bi uyumsuzluk oluyor. Yavaslik ondan kaynaklanmis olabilir.

    WireGuard/GCE - standard MTU causes fragmentation, some Google sites fail.

    Tavsiyem Hetzner veya Scaleway uzerine Outline kurun yonunde olur. Aylik 2,5-3 Euro'ya cok hizli ve veirmli calisiyor. 2 yildan fazladir problemsiz bir sekilde kullaniyorum.





  • macos için iyi oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.