Şimdi Ara

====>UBUNTU NETBOOK EDITION ANA KONU (SS,Kurulum,Soru-Sorun,Genel)<==== (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
5
Favori
27.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telekomun verdiği exper style netbok abi çok kurmak istiyorum ubuntu ama bir türlü kuramadım lanet olsun diyorum başka bişey demiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: rapagme_33

Bu uygulamayı laptopta kullansam piyasadaki güncel oyunları kurabilirmiyim pes crysis counter age of vs

oyun oynayamazsın linuxta

Orijinalden alıntı: mikropzoft

quote:

Orijinalden alıntı: rapagme_33

Bu uygulamayı laptopta kullansam piyasadaki güncel oyunları kurabilirmiyim pes crysis counter age of vs

oyun oynayamazsın linuxta

GNU/Linux da çok güzel oyun oynarsınız ama oynadığınız oyunlar Windows oyunları olmaz Yani dediğiniz oyunları oynayamazsınız, GNU/Linux için yapılmış oyunları oynayabilirsiniz.

Çankaya Üniversitesi

Bilgisayar Mühendisliği
    Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
  • o değil de, bugün bi deneyeyim dedim

usb ye attım dosyaları boot oldu iyi güzel

siyah ekranda kodlar akmaya başladı. driverları hazırlıyo sanırım, donanım bilgileri iniyor aşağı doğru

en son usb 1-8 i yükledi
    ardında drm 1.1.0 20060810 yükledi ve orda takıldı ilerlemiyor :S

ne yapmak lazım?

edit: netbook lanovo s10-3 bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 22 Ağustos 2011; 16:35:43 >
  • aynı yerde takılan olursa diye yazayım

şunu denedim yüklemeye başladı

http://technomess.blogspot.com/2010/11/ubuntu-1010-and-lenovo-ideapad-s10-3.html
  • ubuntuyu kurdum ama bi sorunum var. masaüstünde dosya oluşturamıyorum kısayol oluşturamıyorum. bunu nasıl hallederim? diğer ubuntu dağıtımı gibi değil bu

edit: onu da sürüm güncelleyerek çözdüm merak edenler için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 23 Ağustos 2011; 2:04:53 >
  • Merhaba yeni aldığım netbooka kubuntu netbook edition kurdum. sayfayı minimize etmek yani aşağı taba indirme konusunda sıkıntı yaşıyorum. sayfayı nasıl minimize edebilirim? yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antmqr -- 13 Nisan 2014; 10:04:48 >
  • ben şu anda bunu kullanıyorum disk bölümleme nasıl oluyor yanda hackintosh kullanmak istiyorumda
  • Asus Eee Pc 1015PX-WHI061S Intel Atom N570 1.66GHZ 2GB 320GB netbook um var şuan win 7 starter var ama hiç beğenmiyorum... pardus veya ubuntu netbook edition yüklicem ama bir türlü karar veremedim... işin üstatlarına sormakta yarar var. sizler hangisini öneriyorsunuz?

Orijinalden alıntı: uydurellezi

Asus Eee Pc 1015PX-WHI061S Intel Atom N570 1.66GHZ 2GB 320GB netbook um var şuan win 7 starter var ama hiç beğenmiyorum... pardus veya ubuntu netbook edition yüklicem ama bir türlü karar veremedim... işin üstatlarına sormakta yarar var. sizler hangisini öneriyorsunuz?

Ubuntu Netbook Edition biteli çok oldu, Pardus da geliştirilmiyor gibi şimdilik. Xubuntu öneririm ben.

Çankaya Üniversitesi

Bilgisayar Mühendisliği
    Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
  • Merhabalar. Ben Netbook'umda Windows 7 kullanıyorum ama son zamanlarda çok yavaş olduğunu hissediyorum. Format atarsam biraz rahatlayacaktır ama ilerde yine yavaşlayacağını biliyorum. Acaba Ubuntu yüklersem Windowsa göre daha rahat olur muyum? Kullanan, bilgili olan arkadaşlar ne yapmam gerektiğini söylerse sevinirim :)

Orijinalden alıntı: Mr.Sunshine

Merhabalar. Ben Netbook'umda Windows 7 kullanıyorum ama son zamanlarda çok yavaş olduğunu hissediyorum. Format atarsam biraz rahatlayacaktır ama ilerde yine yavaşlayacağını biliyorum. Acaba Ubuntu yüklersem Windowsa göre daha rahat olur muyum? Kullanan, bilgili olan arkadaşlar ne yapmam gerektiğini söylerse sevinirim :)

Ubuntu da aynı şekilde şişer ama Windows kadar değil, daha rahat bir kullanımı var genel olarak.

Orijinalden alıntı: gezegenci

quote:

Merhabalar. Ben Netbook'umda Windows 7 kullanıyorum ama son zamanlarda çok yavaş olduğunu hissediyorum. Format atarsam biraz rahatlayacaktır ama ilerde yine yavaşlayacağını biliyorum. Acaba Ubuntu yüklersem Windowsa göre daha rahat olur muyum? Kullanan, bilgili olan arkadaşlar ne yapmam gerektiğini söylerse sevinirim :)

Ubuntu da aynı şekilde şişer ama Windows kadar değil, daha rahat bir kullanımı var genel olarak.

Peki hangi sürümü yüklememi önerirsiniz? En sorunsuz, en rahat, en günceli hangisidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 7 Haziran 2012; 15:41:30 >

quote:

Orijinalden alıntı: gezegenci

quote:

Peki hangi sürümü yüklememi önerirsiniz? En sorunsuz, en rahat, en günceli hangisidir?

Birçok sorunsuz ve rahat dağıtım var fakat kullanmak için linux bilgisi gerektiriyor.

Benim size tavsiyem lubuntu veya xubuntu olsun.Rahat ve huzurlu ;)

• Mesajdaki versiyon güncel mi arkadaşlar? Sitesinden desktop iniyor sadece
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.