Şimdi Ara

Ubuntu Linux Disk Bölümleme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ubuntu linux kurmaya çalışıyorum ubuntu kurulum kısmına geçişte problem yok sadece belirttiğim gibi disk seçimlerinde problem var. Bende şuan 4 sürücü mevcut
    1- w7'nin kurulu olduğu C:
    2- Mantıksal sürücü D:
    3- Recovery R:
    4- ve kuruluma başlamadan önce Linux için ayırdığım 80 gb'lık içi tamamiyle boş L: sürücüsü

Linuxu kurmak istediğim asıl sürücü L: sürücüsü ancak bunların yanında "takas" "ext4" gibi kavramlar var bunları tam anlamıyla kavrayamadım. Kurulumda takas alanı olarak hangi sürücüyü seçmeliyim? Linuxu L:'ye kurmama yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum

• Ubuntuyu kuracağın bölümü sil tekrar oluştur ve bu ekrandan nasıl kullanılacağı kısmını "ext4" başlama noktasını "\" seç

Takas bölümü windowsdaki sanal bellek gibi bir olay.Ram miktarın yüksekse gerek olduğunu düşünmüyorum ama genede yapmak istersen ubuntuyu kuracağın bölümün 2-3gb lık kısmını ayır ve takas alanı olarak seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

Ubuntuyu kuracağın bölümü sil tekrar oluştur ve bu ekrandan nasıl kullanılacağı kısmını "ext4" başlama noktasını "\" seç

Takas bölümü windowsdaki sanal bellek gibi bir olay.Ram miktarın yüksekse gerek olduğunu düşünmüyorum ama genede yapmak istersen ubuntuyu kuracağın bölümün 2-3gb lık kısmını ayır ve takas alanı olarak seç

dediğiniz şekilde yaptım kurulumu tamamladım yardımınız için teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.