Şimdi Ara

Ubuntu 7.10-Opera ilginç bir sorun... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ile opera ve onunla ilişkili süreç listesine bir göz at bence.
    Bir anormallik var mı diye.
    Herşey normal görünüyorsa, operayı süreç numarasını kullanarak yok et, yok olduğuna emin ol.
    mv ~/.opera ~/.operaOld
    komutunu gir ve operayı resmi web yansılarından birini kullanarak tekrar indirip çalıştır.
    Halen bir anormallik varsa, sisteme yeni bir kullanıcı ekleyerek operayı kurup çalıştır.
    Problem devam ediyorsa, clamAV gibi bir antivirus tarayıcısı ile tüm sistemini tarat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: etusch

Bendede çalışmıyordu. Debian deposundaki flash player ı kurunca ( nonfree olmayan ) bide baktım operada da flashlar oynuyor. Halbuki ben operada özellikle yüklemiyordum. Çünkü hertaraf reklam dolu.

operanın reklam engelleme özelliğini kullanabilirsiniz.Sağ tıklayıp içerik engelleden resimleri veya flashları engelleyebilirsiniz.

@İlker hocam birde operadan araçlar/hızlı özellik değiştirmeden java etkisiz bırakıp deneyebilir misiniz?Eğer virüs java tabanlı ise arkadaşın dediği gibi belki işe yarayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme_mac -- 3 Ocak 2008; 19:44:30 >
  • Çok basit bir test varken, niye kompleks şeylere gidiyorsunuz?

Ayarlarla ilgili olmadığı kesin ki .opera dizinini sildiği halde yine oluyor. Başka bir kullanıcı ile denenirse, sorunun sistemden mi yoksa kullanıcı hesabından mı kaynaklandığı kabak gibi ortaya çıkacak.
  • Virüse karşı benim verdiğim siteler işe yarayabilir.

Kullan bence

Umarım Opera'dandır. Virüs çıkmasın da...

Java normalde algılayıp ekran çıkartıp kullanıcısına soruyor. Olmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 3 Ocak 2008; 22:28:17 >
  • Firefox
  • .opera klasörünü sildim. sonra operayı tamamen kaldırdım. Operann sistesinden 9,50 betayı indirip kurdum. bu işlemden sonra en fazla yarım saat kulllanmışımdır operayı. Bu süre zarfında olay tekrarlamadı. Kurtuldum gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.