Şimdi Ara

Ubuntu 14.04 ÇIKTI (Görüşleriniz İçin ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet bazı nedenlerden dolayı yükseltme yarına kaldı bende yükselttikten sonra gözlemlerimi yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATTUSILI -- 17 Nisan 2014; 23:18:12 >



  • geldi hocam
  • intifada54 İ kullanıcısına yanıt
    Saldırıııın! :)
  • Ben gnome versiyonunu bekliyorum hala
  • Bu ne versiyonu ki?
  • Ben Kubuntu'yu bile indirdim ;)
  • Geldi hatta kurulum devam ediyor. Sevdim çok kararlı ve hızlı ama birkaç hafta sonra sıkılıp Arch Linux kuracağım yine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Unity kullanıyor. Gnome shell de çıktı şimdi indiriyorum hemen.
  • Oldukça kararlı gözüküyor.
  • İkon boyutunu 18'e kadar küçültebiliyoruz. Böylelikle panel ile birlikte çalışma alanına biraz daha yer ayrılmış oluyor. Diğer sürümlerde hatırladığım kadarıyla 32'ye kadar küçültebiliyorduk.
  • Ben gizle seçeneğini aktif ediyordum.
  • 12.04 den 14.04 e geçiş yaptım. sol taraftaki menü çubuğu değişmiş daha güzel olmuş. ses ayarlarındaki %100 sorunu giderilmiş daha bi hoş daha bi güzel olmuş. herkeze öneririm. benim ekranda titreme sorunu vardi oda düzelmiş. tam bir canavar olmuş windows killer diyebiliriz artık :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

    Ben gizle seçeneğini aktif ediyordum.

    Evet Gizle seçeneğinden haberim var hâttâ imleci sol kenara ne kadar saniye değdirdiğimizde panelin gelmesini bile seçebiliyorduk. Benim yorumum, panel ile birlikte kullananlara yönelikti.. Win7'deki görev çubuğu ikon boyutu ile hemen hemen aynı ama Win7'de Başlat ikonu küçülmüyordu.
  • IBM Xserver226 2gb ram ve çift xeon işlemcili bir sunucuda server 2008 R2 vardı. Onun yerine ubuntu 14.04 server kurdum. Makine performansına inanamadım. Tavsiye edilmese de bir masaüstü arayüzü olarak lxde kurdum ve kurcaladim, gerçekten çok çok hızlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sonuçta açık kaynak onlar yapmasa bir buildimize bakar. Ayrıca Windows 7 de küçük ükon kullan diyince windows ikonu hariç hepsi küçülüyordu. Windows Vista gibi oluyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

    Ya sonuçta açık kaynak onlar yapmasa bir buildimize bakar. Ayrıca Windows 7 de küçük ükon kullan diyince windows ikonu hariç hepsi küçülüyordu. Windows Vista gibi oluyordu.

    Bende onu diyorum zaten. Ubuntu'nun panelindeki bütün ikonlar küçülüyor. Ama Win7 öyle değil.
  • Süper olmuş bu sürüm. Ama ufak ayarlarla daha da iyi oluyor
  • Bir Arch Linux kullanicisi olsam da Ubuntu'nun gelistigini gormek guzel. Bir de Wayland konusunda yamuk yapmasalardi...
  • Gnome kullanıcısıydım dün gece yükselttim. Eklentilerin şu an hiç biri çalışmıyor. Chrome çalışmıyor, Dropbox çalışmıyor. 3. parti yazılımlar kapatılacak demişti yükseltirken nasıl aktif edeceğim bilemiyorum. Kastedtiği bu muydu gerçi onu da bilmiyorum.
  • Yükselttiğiniz sürüm neydi?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.