Şimdi Ara

Ubs belleğim neden hızlı çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar makinda xp pro sp2 li ve tüm sürücülerim güncel ama flash belleği ubs takdığımda bu aleti ubs 2.0 sürücüsüne takarsanız daha hızlı çalışır diye bi uyarı veriyor ama çalışmasında sorun yok bu sorunu neden verir arkadaşlar ne yapmam gerekiyor ana kartım asus p4g8x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 18 Ağustos 2006; 15:11:37 >

• senin anakartının usb portu 2.0 desteklii olmadıgıı eski bi usb port oldugu için şimdiiki yeni usb 2.0 cihazlarıı tam performans çlıştırmaz..
    eğer 2.0 destekli diosan usb 2.0 driverını guncelle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuReL -- 18 Ağustos 2006; 15:40:12 >
  • mb un yeni 2.0 destekli ise biosdan usb hızını hiiseed veya buna benzer ayar var ise değiştir +ön panelden usb bağlamamaya çalış..
  • Biosdan açık hem ön panele bağlıyorum hemde kasanın arkasından ama değişen bi şey yok
  • Senin usb portlar büyük bir ihtimalle 1.2 sürünü. Onun için böyle diyo. Benim desktop da 1.2, böyle diyo;ama laptop 2.0 ve hızlı çalışıyo. Hız farkı bayağı farkediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.