Şimdi Ara

Ubisoft'un Downgrade Edilen Oyunları Tek Bir Videoda Toplandı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • downgrade yapmayan tek firma EA,bu yüzden saygım var

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: ardaq

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: mementopolis

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: ardaq

downgrade yok, konsol var. işin içinde konsol varsa o grafiklerin olmayacağını bilirsin yoksa yapılamayacak iş değil</blockquote>

Sen Konsol var diyorsun da; Koyamayacaklari grafikleri neden gösterirler peki? :) .</blockquote>

pc'ye koyabilecekleri grafikleri gösteriyorlar sonra çıkartıp konsola koyduklarını veriyorlar bunu anlamayacak ne var :)</blockquote>

Pc ye koyabilecekken neden koymuyorlar :) . Bence Hicbirine o grafikleri koyamazlar . Koysalar bile calistiramayacak cogu makine :) .

hala anlamıyon. misal pc'de ultra ayarlar konsollarda ultra low yapsınlar sonra konsola oyun çıkarmanın anlamı ne bu kadar fark varken? adam bizi tutan olmasa bunu yapacaz ama konsollarla pc arasındaki farkı açarsak en büyük ekmeği yediğimiz konsol köylülerine hakaret etmiş olacağız anlamına geliyor. bin kere söylendi tartışması yapıldı oyun muhabbetlerinde döndü uzun uzun açıklamaya gerek yok. gereksiz soruyorsun sadece ya da tipik casual oyuncusun. örneğin watch_dogs'un pc dosyalarında e3te gösterilen grafiklere yakın grafik ayarları oldugu fakat kaldırırdığı ortaya çıktı. hiçbir firma ekmek yediği konsolcuları bölesine ezik olarak göstermek istemez. hala anlamamak için inatlaşıyorsun ne anlatsak boş sana.

özetle adam aha ben bunu yapabiliyorum diye çıkıp gösteriyor ama söylemediği şey ise konsollar bunu kaldıramayacak biz grafikleri kırpacağız, pc ile arasındaki farkı açarsak yeni nesil konsolları çöp yapacağız bu yüzden öle işe böle şiş diyor. yani konsollar pc gibi sürekli güncellenecek aletler değil. eğer konsollarla pc arasındaki farkı dağlara çıkarırsan her yıl 2-3 konsol gelmek zorunda kalır. bu kimsenin işine gelmez.. oldu mu :)

• quote:

Orjinalden alıntı: ardaq

özetle adam aha ben bunu yapabiliyorum diye çıkıp gösteriyor ama söylemediği şey ise konsollar bunu kaldıramayacak biz grafikleri kırpacağız, pc ile arasındaki farkı açarsak yeni nesil konsolları çöp yapacağız bu yüzden öle işe böle şiş diyor. yani konsollar pc gibi sürekli güncellenecek aletler değil. eğer konsollarla pc arasındaki farkı dağlara çıkarırsan her yıl 2-3 konsol gelmek zorunda kalır. bu kimsenin işine gelmez.. oldu mu :)

Sacmalik. Neyin neyden üstün olduguna bakilmiyor adamlar ellerindeki pazar stratejisine göre davraniyorlar iste. illa konsol odakli olmamakla birlikta Pc odakli cikarsalar ya o zaman. Cod daki scrip sahneler bile Pazarlama ve reklam icin tasarlanmis bildigin.
    Batman facisasinida unutmadik, iki kici kirik duman efekti koyacakti Nvidia tüm marifet buydu :) .

• Ubisoft ise oyun çıkana kadar beklemede kalmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Division hariç hepsini oynadım ama tanıtım ile gerçeği arasında bu kadar fark olduğunu sanmıyordum, 2 kere izledim videoyu..
  • r6 oyunları da baya downgrade yemiş
  • garip gelecek ama eski halleri daha sade ve daha iyi gibi görünüyor !

ne kadar çok efekt olursa insan kafası o kadar çok karışıyor ! gibi !

film izlerken ayrıntılar güzeldir ama konu oyun olunca ne kadar sade grafikler var ise o oyun o kadar güzel oynanıyor gibi !

• Konsollar yüzünden firmaların bazı şeyleri kısmak zorunda olduğu bir gerçek olabilir fakat 'adamlar konsollar yüzünden yapamıyor' demek ayrı Ubisoft'un yaptığı ayrı. Sonuçta oyunların konsola çıkacağı belli Ubisoft burada müşterilere yalan atmayı tercih ediyor. Oyun geliştiricileri zaten projeye başladıkları zaman neleri gerçekleştirebileceklerini neleri yapamayacaklarını biliyordur ama yine de etkilemek adına ürünün son halini sunmayan görselleri tercih ediyorlar. Bu kafa yapasına sahip bir firma konsollar 2 katı güçlü olsa bile yine bu yolu tercih edecektir.
  • Ubisoft Oyunculuk "Downgrade bizim işimiz"

• Eksikleri olmasına rağmen The Division bence güzel bir oyun ve ileride çıkacak bir çok oyuna ilham kaynağı olacağını düşünüyorum.

• Batıda yaşayan oyunculardan birinin çıkıp ta, bana E3 deki videoları gösterdiler fakat retail versiyonundaki oyunu sattılar diyerek dava açmaması çok ilginç. Gazetelerde buna benzer davaları çok görüyoruz.

• Etkileyici bir video olmuş.The Division ciğerime oturdu 111 saat olmuş oynuyorum. Ama ilk hali muhteşem.Rainbow Six, Watch Dogs tam bir dolandırıcılık abidesi... Star Wars :Battlefront tanıtımlarını izliyorum, Orman sahnesini gördüm dedim kesin Downgrade yer bu halde hayatta çıkaramazlar, Tanıtım videolarında izlediğim halde çıktı ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 6 Haziran 2016; 15:20:01 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.