Şimdi Ara

Uber ücretsiz redbull paketi ve süpriz hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.593
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 Mayıs, Perşembe günü 10:00 – 21:00 arasında 6’lı Red Bull paketi ve sürpriz Uber hediyenizi size anında teslim ediyoruz. Üstelik tamamen BEDAVA!

BEDAVA RED BULL’UMU NASIL ÇAĞIRIRIM?

Hala Uber’e kaydolmadıysan Uber uygulamasını ücretsiz indir ve ANINDAKANATLAN promosyon koduyla kaydol. Böylece 30 TL’ye kadar bedava bir yolculuk da kazanacaksın.
    7 Mayıs, Perşembe günü saat 10:00 – 21:00 arasında Uber uygulamasını aç. Aşağıda RED BULL seçeneğini göreceksin.
    Haritada bulunduğun konumu işaretle ve RED BULL’unu çağır. Red Bull Kanatlar Ekibi’nin canlı olarak gelişini takip et.
    Zaten Uber kullanıcısı mısın? O zaman tek yapman gereken RED BULL’unu çağırmak. Üstelik hiçbir ücret ödemene gerek yok!
    *Oluşacak yoğun talebi karşılayabilmek için teslimat bölgelerini Şişli, Beşiktaş, Levent ve Maslak ile sınırlandırdık. RED BULL bulamazsan hemen pes etme, birkaç dakika sonra tekrar dene! Herkese yetecek kadar Red Bull var : )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• * Oluşacak yoğun talebi karşılayabilmek için teslimat bölgelerini Şişli, Levent, Maslak, Beşiktaş bölgeleri ile sınırlandırdık. Red Bull bulamazsan hemen pes etme, birkaç dakika sonra tekrar dene ;)
  • yeni güncelleme geldi fakat redbull seçeneği yok
  • sürpriz uber hediyesi ne acaba?
  • Maslak'ta bir kaç kez deneme sonucu red bull aracını çağırabildim.
    Biraz gecikmeli de olsa geldi.
    6lı redbull + 8gb usb bellek hediye ettiler. usb bellek uber markalı :)
    Bir de merasim törenini fotoğrafladılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelcik -- 7 Mayıs 2015; 12:27:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelcik

Maslak'ta bir kaç kez deneme sonucu red bull aracını çağırabildim.
    Biraz gecikmeli de olsa geldi.
    6lı redbull + 8gb usb bellek hediye ettiler. usb bellek uber markalı :)
    Bir de merasim törenini fotoğrafladılar :)

saece redbull çagırdınız uber aracını kullanmadınız degilmi? yoksa bi yere gitmekde mi gerekiyor uberle?
  • STND kullanıcısına yanıt
    Sadece redbull aracını çağırdım, gidilecek yer olarak mutlaka seçmem gerekiyordu uygulamada, ben de yakın bir yer seçtim.
    Ama ekstra bir şey yapmaya gerek kalmadı. Çağırdıktan hemen sonra telefon ile arayarak doğruladılar ve işaretlediğim noktaya geldiler.
    Sonra hediyeleri verip bir de fotoğraf çektiler. Onlar gittikten sonra baktım yolculuk hala aktif gözüküyor, ben de iptal ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zubizu Kampanya ve Fırsatları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ankara yok mu :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı istiyo sistem. Hemde mecbur

• _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı daha önce kurmuş ve sanal kart tanımlamıştım.
  • Ankara istiyoruz
  • pixelcik P kullanıcısına yanıt
    Alt tarafta bende redbull aracı yok ? Ubergo black vs 4 tane araç seçme isimleri var.

• cenko1905 C kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda arkadaş bahsetmiş, beşiktaş, maslak v.s. yerlerde geçerli diye.
    Ben maslak'ta denedim oldu.
  • Akşam eve geçince Şişli'de deneyeceğim

• Bende Şişli'ye bağlıyım yakınım o bölgeye aslında. Neyse yapacak birşey yok Sağol yinede

• Fatihteyim fatih yok :(
  • ne kadar saçma yahu, anadolu yakası hiç yok, bu kafayla zor tutunur über..
  • Bulunduğunuz yerde var ise alt tarafta ekran görüntüsündeki gibi gözükmesi gerekir.
    Eğer red bull aracını görebiliyorsanız, peş peşe deneyin, boş olduğu anı yakalamaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelcik -- 7 Mayıs 2015; 13:11:43 >
  • şimdi evden çıkıp beşiktaş meydana gidiyorum. bedava mal candır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi act02 -- 7 Mayıs 2015; 13:23:58 >
  • Beşiktaş'ta oturduğumdan deneyeyim dedim ama bende redbull çağırma seçeneği yok?

Uygulama en son dün kendini güncellemiş.

EDİT: Beşitaş'ın ara sokaklarına gelmiyormuş, evimin yanındaki caddeyi seçince oldu ama araç yok görünüyor. Bİrazdan okula gideceğim o zaman tekrar denerim, gelirse haber ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U. -- 7 Mayıs 2015; 13:37:54 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.