Şimdi Ara

Uber kripto para ile ödeme kabul etmeyi düşünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uber kripto para ile ödeme kabul etmeyi düşünüyor



    Uber CEO'su Dara Khosrowshahi, Bloomberg ile yaptığı röportajda şirketin hizmetleri için kripto para biriminde ödeme kabul etmeye başlayabileceğini söyledi.



    Ayrıca Bkz.Ford'tan Tesla'ya çalım: En iyi mühendisini kaptı



    Khosrowshahi konuyla ilgili olarak: “Her türlü yerel para birimini kabul ettiğimiz gibi, kripto para birimlerini ve/veya Bitcoin'i işlem yapma aracı olarak değerlendirmeyi planlıyoruz. İş için iyi, müşterilerimiz ve çalışanlarımız için iyi, bu yüzden kesinlikle bunu araştıracağız. Bunda bir fayda varsa, buna ihtiyaç varsa yaparız ama bunu sadece bir tanıtım kampanyası kapsamında yapmayacağız.ifadelerini kullandı.



    Uber kripto para ile ödeme kabul etmeyi düşünüyor



    Birçok şirket kripto para ödemesine sıcak bakıyor



    Son zamanlarda, giderek daha fazla şirket, ödeme yöntemi olarak kripto para birimleri kullanma olasılığını düşünüyor. Örneğin, Twitter'ın CFO'su bu haftanın başlarında şirketin Bitcoin kullanma olasılığını araştırdığını söyledi.



    Dünyanın en popüler kripto para birimi olan Bitcoin'e gelince, fiyatı daha önce meydana gelen önemli bir düşüşün ardından bu hafta yavaş yavaş toparlanmaya başladı. Bu makalenin yazıldığı sırada bir Bitcoin yaklaşık 42.420 dolardan işlem görüyordu. Bitcoin'in ardından diğer bazı kripto para birimlerinin fiyatı da giderek artmaya başladı.




    Kaynak:https://markets.businessinsider.com/news/currencies/uber-ceo-dara-khosrowshahi-accept-crypto-payment-at-some-point-2022-2







  • kripto paradüşmanları salya sümük ağlıyor...

  • Merak ettiğim tek bir şey var neden kripto para ile ödeme yapayım ki? Zaten şu anda hiç bir sıkıntı olmadan ödeme yapılabiliyor.

  • fendur kullanıcısına yanıt
    Olurda bitcoin kullanmak isteyenler için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.