Şimdi Ara

Uber'in trafikten men cezası alması için kanun tasarısı hazırlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gecenin/sabahın 3'ünde cenazeme gitmek için kaç tane taksi durağını aradım bir tanesi bile açmadı.
    Yağmurda elimde çantam varken almadılar.
    Gezen taksiyi durdurdum, istikamet söyledim. "Ben merkeze gidiyorum, istersen gel, oradan dolmuşa binersin" dedi.
    Mal bu.
    Şimdi ÜBER kendini benzer durumda kanıtlamadan taraf olmak istemem. Ama Taksiler rekabete çok geriden başlayacak benim açımdan.

• Taksiciler bu kafayla devam ettiği sürece eninde sonunda yok olacaklar. Gelişen teknolojiye ayak uydurmak zorundalar. Taksicilikte yıllardır araba modelleri ve gps haricinde değişen birşeyleri yok. Elektrikli araçlar ve kendi kendine giden araçlar daha fazla yaygınlaşınca ne yapacaklar? Onlara olan ihtiyaç belki yok olmayacak ama yakın bir gelecekte onlara duyulan ihtiyaç çok azalacak.

• Ağzı olan konuşuyor... önce d2 belgesi ne işe yarıyor.....ve ne için verildiği önemli...açın okuyun ....okumadan yorum yap . herşey de olduğu gibi burada da aynı ......taksi şoförleri nin davranışları kötü olabilir....onun için başka yollardan haklarımızı aramaliyiz.....

• Demek taksiciler siddetle cozdu olai.bu algiyla daha cok kan dokulur.acaba taksiciler ne ceza aldi

• ne olursa olsun bu saatten sonra aklı olan vatandaş uber olmasa bile taksi kullanmaz.herkes üstüne düşüp protesto eder ve kullanmazsa o zaman iyi olur belki bazı şeyler.

ben kesinlikle bu haberlerden sonra ve UBER in kaliteli hizmetini gördükten sonra paramı taksicilere vermem.tekrar mercedesten el arabasına binmeye gerek yok

• Şimdi de vatandaş çıksın "UBER Yasaklanamaz yoksa ortalığı yakarız" desin!
    YETER LAN ARTIK! BIKTIK BU TAKSİ LOBİSİNDEN.

• Hatırlayın, "Tecavüzcü kürtaj yaptıran kadından daha masum" demişti bir milletvekili. Zihniyet aynı zihniyet...

• Arkadaş şu devlet bir kere olsun vatandaşını düşünsün artık. Sıfır hizmet veren taksilere sırf oy için bütün partiler destek çıkıyor. Hakkımız haram olsun hepinize. Bundan sonra elimden ne kadar gelirsee o kadar uber kullanıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

ne olursa olsun bu saatten sonra aklı olan vatandaş uber olmasa bile taksi kullanmaz.herkes üstüne düşüp protesto eder ve kullanmazsa o zaman iyi olur belki bazı şeyler.

ben kesinlikle bu haberlerden sonra ve UBER in kaliteli hizmetini gördükten sonra paramı taksicilere vermem.tekrar mercedesten el arabasına binmeye gerek yok

Aynen katılıyorum,daha da taksiye binmem,etkiye tepki herkes kendi açısından uyarsa buna sonuç alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.