Şimdi Ara

uatan bılgısayar bugun asus 23ml239h ıps modelını aldım hiç begenmedım soylemesı yarın ıade etcem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uatan bılgısyardan bugun asus 23ml239h ıps modelını aldım hiç begenmedım yarın arayıp uatan bilgısayara ıade etcem tamınım parayı odemezler 553 tl ye almıstım mat ekran çok kotu kesınlıkle parlak canlı ekran almak lazım yarın ne alsam acaba monutor ?

• bende asus ml229h modelini aldım ama hata çıkmaz ise değiştirmeyiz diyorlar paket açıldığı için teşhir ürünü oluyormuş ben sordum müşteri hizmetlerinde bana öyle dediler ama abime laptop almıştık 2 gün sonra iade edip başka bir markaya değiştirmiştik 6-7 ay önce

işin açığı bende pişman oldum samsung S23A550HS modeli vardı bir tane tepki süresi 2ms olan ikisi arasında kalmıştım samsunga baktım ayakları biraz dandik gibi geldi ama görüntü kalitesi güzeldi son anda asusu aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner

uatan bılgısyardan bugun asus 23ml239h ıps modelını aldım hiç begenmedım yarın arayıp uatan bilgısayara ıade etcem tamınım parayı odemezler 553 tl ye almıstım mat ekran çok kotu kesınlıkle parlak canlı ekran almak lazım yarın ne alsam acaba monutor ?

geriye iade edebildinmi yani değiştirebildinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musdi42

quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner

uatan bılgısyardan bugun asus 23ml239h ıps modelını aldım hiç begenmedım yarın arayıp uatan bilgısayara ıade etcem tamınım parayı odemezler 553 tl ye almıstım mat ekran çok kotu kesınlıkle parlak canlı ekran almak lazım yarın ne alsam acaba monutor ?

geriye iade edebildinmi yani değiştirebildinmi

ben boyle bırsey gormedım monutoru bu cumartesı aldım kullandım ınanın çok kotu performansı uar ailemde hiç kimse begenmedı acaba dedım sıstemım bıraz eskı ondanmı dıye dıjıturkun hd sı uar bızde taktım hd kabloyla hd uydu cıhazına monutorumu hd kanalları açtım performansı kotu geldı oyun denedım guzel deıl fılm 1080p denedım yıne begenmedım seçeneklerınden oyun modu fılm modu uesayre bırkaç moddaha uar en son renklerını açtım ama yıne kotuydu çok mat bır monutor hıç canlı degıl hemde hiç saka yapmıyorum 552 tlye 100 de 25 indirimden aldım normal fıyatı 760 tl gıbıydı inanın bu monutore BU FIAT fazla tabı bu benım gorusum çunke ınceledım herkez of mukenmel super not olarak hep yuksek uermısler kullananlar bırazda ondan aldım ama hıçte oyle degıl neyse cumartesı almıstımya kutuyu ALLAH tan jelatınlerını fılan duzgun açmıstım tekrar kutusuna guzel bır sekılde kapattım ue bombaya bakın morelım bıraz bozuk gıdıyorum uatan bılgısayara ya ıade almazlarsa dıye musterı hızmetlerıne ben bu monutoru ıade etmek ıstıyorum dedım bayan kutunun bandını yırttı 20 sanıye baktı içeri goturdu çıkması 2dk surmedı geldı bana 1yıl ıçınde kullana bılecegım 552 tl lık çek uerdı ue kanpanyasız olsa bıle 100 de 25 den yararlancam yanı 552 tl kuponumla 760 tl lık urun alabılcem uatan bılgısayara tesekkur edıyorum iadem toplam çekı almam 4dk surdu çok sanslıyım acelem yok yenı model beklıcem

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/asus-ml239h-23-ml239h-genis-ekran-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=55905

uatan bılgısayar bugun asus 23ml239h ıps modelını aldım hiç begenmedım soylemesı yarın ıade etcem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.caner -- 26 Aralık 2011; 23:13:34 >

• bende gittim değişim için görüştüm monitörü getirmemi söylediler değişim kuponu veririz dediler % 25 indirim geçerli olur dediler fakat sonra monitorü full hd çözünürlükde avatar filminde ve crysis 2 test ettim 2 ms monitor ile karşılaştırdım hiç bir fark göremedim sadece oyun oynarken full hd yapınca ani hareketlerde hafif bulanma oluyor gibi oda sadece etrafdaki bina ve duvar benzeri nesnelerde oluyor büyük bir ihtimalle sistemden kaynaklanıyor diye düşünüyorum ve idaden vaz geçtim çünkü bizim arkadaşlarda 8 ms monitor var gosting flan olmuyor birde elektronik eşya şans işi şu an için kullanıyorum gayet güzel memnunum web sayfalarında yazılarda piksellenme oluyor onuda clear type ile halletim şu an için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musdi42 -- 28 Aralık 2011; 2:15:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musdi42

bende gittim değişim için görüştüm monitörü getirmemi söylediler değişim kuponu veririz dediler % 25 indirim geçerli olur dediler fakat sonra monitorü full hd çözünürlükde avatar filminde ve crysis 2 test ettim 2 ms monitor ile karşılaştırdım hiç bir fark göremedim sadece oyun oynarken full hd yapınca ani hareketlerde hafif bulanma oluyor gibi oda sadece etrafdaki bina ve duvar benzeri nesnelerde oluyor büyük bir ihtimalle sistemden kaynaklanıyor diye düşünüyorum ve idaden vaz geçtim çünkü bizim arkadaşlarda 8 ms monitor var gosting flan olmuyor birde elektronik eşya şans işi şu an için kullanıyorum gayet güzel memnunum web sayfalarında yazılarda piksellenme oluyor onuda clear type ile halletim şu an için.

kardesım benım phılıps 190x7fb monutorum uardı 4.5 sene once almıstım o bıle mukenmel gosterıyordu oyunlarda game moda aldımmı ınanamazsın goruntusune bende dedım artık 4.5 sene geçtı monutoru 150 tl ye sattım gıttım asus 23ml239h ıps modelını aldım heycan la beklıyorum monutoru açtım ue sok oldum çok asırı mat gosterıyordu color ayarda denedım hıkaye
    hadı dedım oyunda deneyım oyun modunu açtım goruntu çok kotuydu 190x7fb ye gore yanı asus 23ml239h ıps oyun monutoru kesınlıkle degıl uatana gıttım tekrar baska modellerede baktım ama kafayı yıcem genelde çok ıyı gostermıyolar cok cansız duruyor modeller bıtane acer parlak ekran uardı 18.5 ekran fıyatıda 190 tl gıbı bıseydı ınan goruntusu ınanılmaz guzel gosterıyordu sasırdım oyuzden buyuk konusmuyom ama 21.22.23 seçeneklerınden parlak ekran alcam çok canlı duruyor mukenmel gosterıyor marka olarak da ne alcamı bılmıyorum 2012 de yenı modeller gelcek beklemeye geçtım kuponum elımde ALLAHTAN % 25 indirim geçerli bu arada MONUTORUN HAYIRLI olsun begendıysen sorun yok ALLAHA emanet olll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.caner -- 28 Aralık 2011; 21:29:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.