Şimdi Ara

u8850 custom romdan orjinale dönme[çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefona custom rom kurdum orjinale dönmek istedim ancak forumda anlatılan şekilde yapılınca olmuyor SUT isimli program usb hata ayıklama açık olmasına rağmen telefonu görmiyor, download mode girmeyi denedim onuda denedim bilen ilgilenen varmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi med_cezir91 -- 1 Ekim 2013; 22:21:48 >

• güncel
  • valla hiç bi forumda orjinale dönmeyi anlatmamıslar göremedim daha :)

orjinal romalrı indirdim ama hiç birinde dload klasörü yok nbh0 dosyasını acıp bakamyı denicem yarın biara
  • Aynı şekilde ben de arıyorum günlerdir.
  • orjinal kvk romu yok zaten forumda rus romu var, forumdada paylaşılmış ama anlatılan şekilde yapmama rağmen program görmüyor telefonu orda sorun var.
  • görmez zaten hafıza kartından dload klasorunden yüklemen lazım...
  • nerden öğrendim hocam öyle olması gerektiğini linki paylaşırmısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    twrp ile stock rom yükleme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun çözüldü windows 8 deki sürücü sorunu yüzünden telefonu görmüyor imiş bilgisayar rus stock romuna döndüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir91

nerden öğrendim hocam öyle olması gerektiğini linki paylaşırmısın.

huaweilerde böyle biyerden ögrenmedim...

bende sürücülerde yüklü ama pc görmedi pc.de virüs var nerden bulastı bilmiyorum belkide o yüzdne görmüyor bendede format atmam lazım:)
  • Hocam huaweilerde böyle bir yerden öğrenmedim olayı nasıl oluyor bir yerden öğrenmelisiniz ki öyle olduğunu bilesiniz.
    hem
    quote:

görmez zaten hafıza kartından dload klasorunden yüklemen lazım...

demişsiniz hemde pc görmedi diyorsunuz orasınıda anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir91

Hocam huaweilerde böyle bir yerden öğrenmedim olayı nasıl oluyor bir yerden öğrenmelisiniz ki öyle olduğunu bilesiniz.
    hem
    quote:

görmez zaten hafıza kartından dload klasorunden yüklemen lazım...

demişsiniz hemde pc görmedi diyorsunuz orasınıda anlamadım.

kardeşim huawei konusundayız bak x5e bak g301e hepsinde aynı sekilde yükleniyor

bu böyle tutup inceleme linki açıp onumu koyayım...

benim bildigim sutl3 görmüyordu sen yükledim diyincede yine denedim görmedi bunu yazdım hayır daha acık türkce nasıl kullanıcam
  • buarada aynen orjinal roma dönülüyor ama benim pc halen görmüyor xda.da translate cevbirisi bu konuyu tam tersine cevirmiş sutl3 ile ve dload ile dönülüyor ama bu cihaz için dload bulamadım...
  • Sorun Türkçe'de değil derdini anlatmakta bence

Ben nasıl orjinal roma döndüğümü anlatayım öyle dediğin gibi dload klasörü olayları falanda yok.

Sut programının telefonu görmemesinin nedeni yüklediğimiz custom romlardaki kernel farklılıkları sanırım. Bu farkları ortadan kaldrımak için arkadaşın birisi u8850 ye ait recovery dosyası oluşturmuş önce bunu telefona CWM a girip recovery seçeneği ile kuruyoruz.Bu işlemi yaptıktan sonra telefon açılıyor artık sut programı telefonumuzu görebilir.

Ardından sut programına girip normal yükleme işlemimizi gerçekleştirebiliriz. (Windows 8 de driverlar sorun çıkarıyor telefonu görmüyor win7 de çalışın)

Gerekli recovery dosyası>>>>>http://yadi.sk/d/aZrToSofAEF3f (yandex hesabınız varsa diskime ekle diyerek hızlı indirebilirsiniz)
    Yükleyeceğimiz rus orjinal romu>>>>http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDQ5MDQ=
    SUT L3 programı>>>>>http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDQwNjQ=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi med_cezir91 -- 1 Ekim 2013; 20:03:27 >

• kardeşim ben diyorum ki sana bu bir yöntem anlamıyormusun ?

dload klasörü huaweilerin hafıza kartıondan rom yükleme yöntemlerinden birisi...

ben sadece sen yapamadım olmuyor görmüyor dedin ve xda.daki ufak bi yanlıs çeviri yüzünden göremez dedim bukadar basit...

dload klasöründe ise eminim bunda bi hata yoktur ve hatasız oldugunu kanıtlamak zorunda degilim ama senin öyle bişey yok diyip ortaya cıkman sacma sapan bütün huawei modellerinde bu olay var...
  • Canım kardeşim benim derdim senin anlattığın yöntemin var olup olmaması değil, dediğin yöntemi öğrenmek istedim sana sordum olmadı araştırdım bulamadım sonrasında anlattığım yöntemi bulmuştum ve denedim oldu onu sana da aktardım bu yani, dload klasörü kullanılarak yapılan yöntem nedir bilmiyorum ama anlattığım yöntemle yapamayan arkadaşlar denerlerse benim gibi sorunları çözülecektir.
  • güzel kardeşim anlattıgım yöntem dedigin şey zaten forumda dahi yazıyor ama herkes bu yöntem çalışmıyor diyordu ve xda.dada calısmadıgı yazıyordu ama sen anlamak istemiyorsun sanırım yada benim demek istedigimi anlamıyorsun...
    ben diyorum ki bu yöntem dogru sen yazmadan ben bunu denedim diger pc.de ve oldu... o karısıklık orumdaki yanlıs yazanlar ve xda.daki ufak bi karısıklıktan dolayı oldu... hatta sonrada yazdım dedim dogru diye ama sen hesap sorar gibi nerden söylüyon nerden buldun bu nerde yazıyor diye hesap sorar gibi soruyorsun...

yukarıda ısrarla bunu sorup duruyordun...

dload dosyasını bulabilen olursa o yöntem ile olmama hata alma becerememe gibi bi durum oolmaz çünkü bu en garanti yöntemdir...
    pc ile işin olmuyor driver görmeme gibi bi sorun olmuyor virüsten etkilenme gibi bi durum olmuyor hafıza kartına atıp custom rom kurar gibi kuruyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 2 Ekim 2013; 0:20:58 >
  • Ben öle bir yöntem yok mu dedim dostum niye taktın ki sen buna doğrudur vardır ben ordan yapmadım, o yöntem açıklığa kavusana kadar en iyi yöntem bu gibi duruyor ama :D
  • arada iki taraflı bi anlaşmazlık oldu ama neyse önemli degil :)

ben hala o dosyaları arıyorum ama ortalıkta yok bulamadım gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.