Şimdi Ara

u ve m işlemci farkı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i5li laptop alcam genellikle net ve oyun oynycam programlarla alakam olmaz nasıl bir sistem alayım bide işlemcileri u ve m ile biten laptoplar arasında ne fark var ekran kartı önemli oyun için min. 2gb geforge740
    yeterlimidir onu sorcaktım

not:fifa13 cod assain creed gibi oyunları oynuycam o ekran kartı gidermi onlara

not2:cevaplara yarın bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: LeokinQ

i5li laptop alcam genellikle net ve oyun oynycam programlarla alakam olmaz nasıl bir sistem alayım bide işlemcileri u ve m ile biten laptoplar arasında ne fark var ekran kartı önemli oyun için min. 2gb geforge740

u ve m işlemciler arasında fark vardır tabi oyunlarda da sıkıntı yaratır sana M işlemcili almanı öneririm teknoloji giderek gelişiyor u serileri ileride çok düşer performans olarak.ekran kartı olarak fifa 13 pes 2013 oyunları rahat açar ama battfield 4 gibi oyunları lowda oynarsınız.
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 740m ile b4 asc4 low-medium arası rahat oynarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savaş oyunları fln allah ne verdise oynarım o oyunları medium flnda oynamak için ekran kartının nasıl olması lazm minimum
  • quote:

savaş oyunları fln allah ne verdise oynarım o oyunları medium flnda oynamak için ekran kartının nasıl olması lazm minimum

min 740m veya 8750m olması lazım kardeşim.işlemcinde M serisi olacak ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

savaş oyunları fln allah ne verdise oynarım o oyunları medium flnda oynamak için ekran kartının nasıl olması lazm minimum

min 740m veya 8750m olması lazım kardeşim.işlemcinde M serisi olacak ama.

önerebileceğin marka veya model varmı aklımda olanlar asus yada dell ısınma donma sorunu olmayan genellikle bunlarmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

i5li laptop alcam genellikle net ve oyun oynycam programlarla alakam olmaz nasıl bir sistem alayım bide işlemcileri u ve m ile biten laptoplar arasında ne fark var ekran kartı önemli oyun için min. 2gb geforge740

U=ultra low Voltage M ile arasinda saat hizi disinda hiçbir fark yoktur. Yani birisi yetmedigi zaman diğeride yetmez. U cpu lar M lere gore daha az isinir.fakat performans olarak aynidirlar

• Msi ge 60 2oe

• @gtx295 yani fark yok diyosun hangisini alırsam alım aynı gider

@TurkishCovboy ona eksen bilgisayarda baktım çok tuzlu hacı ya
  • quote:

@gtx295 yani fark yok diyosun hangisini alırsam alım aynı gider

@TurkishCovboy ona eksen bilgisayarda baktım çok tuzlu hacı ya

Dell 7537 gt750m gddr5 asa laptop almani onermem. Oyun icin alacaksaniz. Gt750m yada daha ustu. Önerim 7537 alman

• http://www.pcdepo.com/msi-ge60-602xtr-notebook-urun9590.html En ucuz bu var isteklerinizi karşılayabilecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.