Şimdi Ara

TYT-YKS Başvurusu yardımm plisss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite öğrencisiyim. Arkadaşlar kaydımı yaptım. Evde hazırlanıyorum, bir sorun yok degil mi ?
    TYT-YKS Başvurusu yardımm plisss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbn-i Haldun -- 2 Mart 2018; 0:0:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bir problem yok değil mi
  • Yok hocam siz egitim kismini ne yaptiniz bende uni gozukmedi bende liseyi sectim.Guncelleme yaptim ama gozukmuyor nedense....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    Sen de mi üniversite öğrencisisin. Düzelt onu sonradan problem olmasın. Önce kaydı yaptım sonra da parayı yatırdım. Herhangi bir aksilik yok ama yinede atiyim dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İbn-i Haldun

Sen de mi üniversite öğrencisisin. Düzelt onu sonradan problem olmasın. Önce kaydı yaptım sonra da parayı yatırdım. Herhangi bir aksilik yok ama yinede atiyim dedim.

Ben de ünide okuyorum ama egitim bilgileri olarak lise geldi onu seçtim? Sende uni mi cikti?

• quote:

Orijinalden alıntı: EaGLe Power

Yok hocam siz egitim kismini ne yaptiniz bende uni gozukmedi bende liseyi sectim.Guncelleme yaptim ama gozukmuyor nedense....

Valla benim de kafam karıştı. Egitim bilgilerini guncelledim ama basvuru ekraninda cikmiyor nedense

• Üni de okuyorsanız üniversite adı çıkar başvuru yaparken bölüm adı bile çıkar konuyu açan arkadaşım gözükmüş mesela

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2020 TM YARDIM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • IST_PSY kullanıcısına yanıt
    Baska bir bilgisayardan dene derim.

• Yok bende de gozukmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Baska bir bilgisayardan dene derim.

Hocam özel yerleri karalayıp ekran görüntüsü atar mısın başvuru ekranından. Bazılarımızda lise çıkmış liseyi seçmiş, sen diyorsun üniversite çıktı üniversiteyi seçtim. Kafalar karıştı
  • quote:

Yok bende de gozukmuyor.

Kime sorsam gözükmüyor diyor. Bende de gözükmüyor. Ama bu arkadaş da aksini söylüyor. Anlamadım hangimiz yanlışız
  • bende üniversite öğrencisiyim.Lise görünmesi doğal değil mi arkadaşlar , sonuçta bu liseye bağlı bir sınav.Mezun olarak görünmesi lazım.
  • Hocam o üniversiteyi bitirmissen gözükür bence hala okuyorsan mezun sayılmıyorsun sonuçta bendede gözükmüyor unideyim

• Arkadaşlar mezunum. Eğitim kısmında seçim yapılacak bir yer bulamadım direk lise yazıyor ? Ben mi göremedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragoa4545

bende üniversite öğrencisiyim.Lise görünmesi doğal değil mi arkadaşlar , sonuçta bu liseye bağlı bir sınav.Mezun olarak görünmesi lazım.

Normal değil dostum bende görünüyor. Istersen fotograf cekip yolla bakalım beraber.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuat.997

Hocam o üniversiteyi bitirmissen gözükür bence hala okuyorsan mezun sayılmıyorsun sonuçta bendede gözükmüyor unideyim

Ben hala üniversite öğrencisiyim mezun değilim ve görünüyor.

• İbn-i Haldun kullanıcısına yanıt
    kardeş buna benzer birkaç konu daha var.Bu durumda olan bir tek senin başvurun var.Belki senin sistemde bir anormallik vardır.İstiyorsan atayım resim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IST_PSY

quote:

Yok hocam siz egitim kismini ne yaptiniz bende uni gozukmedi bende liseyi sectim.Guncelleme yaptim ama gozukmuyor nedense....

Valla benim de kafam karıştı. Egitim bilgilerini guncelledim ama basvuru ekraninda cikmiyor nedense

eğitim bilgileri nereden güncvelleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Orijinalden alıntı: IST_PSY

quote:

eğitim bilgileri nereden güncvelleniyor

dostum problem çözüldü egitim bilgilerini güncellemeyi unutmuşlar. egitim kısmında var güncelleyebilitsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dragoa4545

bende üniversite öğrencisiyim.Lise görünmesi doğal değil mi arkadaşlar , sonuçta bu liseye bağlı bir sınav.Mezun olarak görünmesi lazım.

Normal değil dostum bende görünüyor. Istersen fotograf cekip yolla bakalım beraber.

Kardeşim biz de sana onu diyoruz zaten. Ekran görüntüsü çekip at da bi bakalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.