Şimdi Ara

TYT-YKS Başvurusu yardımm plisss (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğitim bilgilerinde guncellediğin zaman suan okudugun üniversite kaydn da çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Orijinalden alıntı: IST_PSY

quote:

Orijinalden alıntı: EaGLe Power

Yok hocam siz egitim kismini ne yaptiniz bende uni gozukmedi bende liseyi sectim.Guncelleme yaptim ama gozukmuyor nedense....

Valla benim de kafam karıştı. Egitim bilgilerini guncelledim ama basvuru ekraninda cikmiyor nedense

eğitim bilgileri nereden güncvelleniyor

Ösym sayfanda sol tarafta yazıyor egitim bilgileri tıkla orada yazıyor. Egitim bilgilerinj güncelle diye görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok kardeşim değişen bir şey güncellememe rağmen hala mezun olduğum liste kullanıyorum başvuru için Üniyi değil. Nedense bi tek sende üni adı çıkmış sıkıntı senin sistemde olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 2 Mart 2018; 14:47:30 >
  • Beyler muhtemelen bu arkadaş geçen sene kazanmış ve onu seçebilir. Yani puanı kırılacak 2 sene önce yerlesenlerde lise mezunu yazıyor heralde

• Bende 2017de yerleştim ama vende görünmüyor üniversite egitim bilgisi seçerken

• üniversitede okuman birşeyi değiştirmez bu üniversite kazanma sınavı olduğu için lise bilgilerin gözükecek not bende üniversitede okuyorum başvuru yaptım lisem gözüktü rahat ol yani ayrıca geçen sene yerleşmediysen puan kırılmaz
  • Beyler iki ihtimal var. Ya bu adam trollük yapıyor ya da biraz saf olduğu için başvuru ekranında çıkan eğitim bilgileri ile sol menüde tıklandığında çıkan eğitim bilgilerini karıştırıyor. Kaç kişiye sordum, hepsinde de başvuru yaptığı sırada sadece lise bilgisinin çıktığını söylüyor. Aksini iddia etmeye devam edeceksen ekran görüntüsüyle gel boş yapma
  • Bende gecen sene üni deydim harcımı yatırmadım bu sene sınava gireceğim eğitim bilgilerini güncelleyince üni kaydım ve lise kaydım çıkıyor fakat başvuruda sadece lise kaydım çıkıyor. Başuvuru ekranında öğrenim durumunda neyi seçeceğim?
  • İlk baş başvuru mu yapılıyor yoksa ücret mi

• kanka 2015 mezunuyum yine olmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbn-i Haldun

kanka 2015 mezunuyum yine olmadı :)

ya kardeşim burda konusuyon o kadar insanalrın içine kurt düşürmek için sırf. at ss hepimiz ona göre hareket edelim boş boş konuşacağına
  • Attığın eğitim bilgileri bunda birşey yok başvuru yaparken lise bilgilerin kullanılıyor milletin aklını bulandırma

• Ilk sınava giriyorsun sonra ücret en son da kayıt yaptıracan

• Sınava başvuru yaparken lise gözüküyor.Profilden eğitim bilgilerine girip güncellerseniz üniversite adı da gözükecek ama onun bizim sınavımızla alakası yok.Zaten başvuru yaparken o seçeneği önünüze çıkarmıyor site sadece lise gözüküyor.İçiniz rahat olsun

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.