Şimdi Ara

TYT TÜRKÇE NASIL HALLOLACAK ABİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2020 ve 2021 sonuçları aşağıda. 2021 fena olmasa da hedefimin aşağısında. Ve en önemlisi de 45+ dakikada anca bitiriyorum. Hızlanmak için ve 37+ Netler için ne önerirsiniz? Kaynak/çalışma tarzı vs önerilerinizi bekliyorum.

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedefbnmiyimtayfun -- 27 Ağustos 2021; 14:31:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şans. Başka bir açıklaması olamaz.

Şanslıysan yaparsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kitap okuTYT TÜRKÇE NASIL HALLOLACAK ABİ 

• ancak manyak gibi türkçe çalışırsan belki 1-2 net artar. Dehşet fazla kitap okuyan birisi olarak sene başı 33-34 yapıyordum, sınavda 35 net yaptım. daha da üstüne çıkamazdım muhtemelen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 35-39 dk da falan bitirdim,30 net geldi

• Kack dan kaldin hocam

• hocam ben bulduğum denemeyi çözdüm. günlük 1 deneme atıyordum sabahtan bir ara. ilk sene 27-13 tü bu sene 38-2 oldu
    size saçma gelebilir ama bazı arkadaşlarım dudaklarını oynatmadan kafalarından okuyorlardı paragrafları sonradan diğerine geçince netleri artmıştı deneyebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt tarih nasıl halledilir?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aytyapamıom kullanıcısına yanıt

knk dudaklarını oynatarak okumak nasıl ki zaten yanı var mı öyle yapan ben gözümle okur geçerım mesela

• kanka ben dudaklarımı oynatmadan okursam hayatta bir şey anlamıyoeum kafam başka yerlere gidiyor bir kere dene fark ettiriyor mu bakarsın

• bennasılbüyükadamoluucam B kullanıcısına yanıt

2020de 8k yapıp tıbba yerleşmiştim hocam. Bu sene dondurup tekrar hazırlanmayı düşünüyorum.

• Dil bilgisini çok iyi halletmelisin 37+ için dil bilgisinden bence kaçırma lüksün yok. Paragrafa, anlama ne kadar çalışırsan çalış şansın yoksa fulleyemebilirsin. Ama dil bilgisi öyle değil. Kurallar belli kalıplar belli. Sıkı çalıştıktan sonra fullemek daha kolay. Dil bilgisini full (veya fule yakın) yapmak paragraf ve anlamda elini rahatlatacaktır.

• Hocam tıpa yerleştikten sonra nasıl çalıştınız ? Ben bu sene yerleşeceğim ama seneye yine de girmek istiyorum özellikle mat çalışarak girmek istiyorum.

• Zafer öğretmen var youtube da çok kaliteli bir öğretmen.Atatürkçü değilsen gitmemeni öneririm.Anlam playlistini izleyebilirsin.Ben dil bilgisini ordan dinliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 27 Ağustos 2021; 18:7:12 >
  • Hocam bu arada ben ilk sene 24-15 yaptım sonraki sene 32-6 yaptım sizin hedefinizin aşağısında ama iyi çektiğimi düşünüyorum. Yaptığım tek şey ilk seneden farklı olarak denemeye abanmaktı. Bence sizin de tek yapmanız gereken denemeye abanmak ve sınav anı için dua etmek şimdiden başarılar :)

• Kötü yapmamışsın hocam zaten. Deneme üstünden devam etmen lazım gibi. Türkçe zaten şans işi. Umarım istediğin gibi gelir

• 20dkda çözdüm 31.25net
    Hızlı yapsam net düşüyor yavaş yapsam sürem azalıyor kardeşim

• hedefbnmiyimtayfun kullanıcısına yanıt
    Neden hocam

• Süre konusu için yapılacak tek şey bol bol deneme çözmek. Sabah saatleri kafan rahatken düzenli gün ve saatlerde deneme çözmek en iyisi. Haftada 2-3 gün önerimdir, programına göre ayarlarsın.
    Onun dışında netlerin iyi geldi bana. Deneme çözdükçe 1-2 oynaması olur onun da zaten. En azından zamandan baya kazandırır sana, diğer net eksiğini de başka dersten kaparsın 🤞🏻

• mustfaagp M kullanıcısına yanıt

Sevmeyi denedim ama sevemedim bölümü hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.