< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedefbnmiyimtayfun -- 27 Ağustos 2021; 14:31:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedefbnmiyimtayfun -- 27 Ağustos 2021; 14:31:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kitap oku |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
35-39 dk da falan bitirdim,30 net geldi |
knk dudaklarını oynatarak okumak nasıl ki zaten yanı var mı öyle yapan ben gözümle okur geçerım mesela < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020de 8k yapıp tıbba yerleşmiştim hocam. Bu sene dondurup tekrar hazırlanmayı düşünüyorum. |
Dil bilgisini çok iyi halletmelisin 37+ için dil bilgisinden bence kaçırma lüksün yok. Paragrafa, anlama ne kadar çalışırsan çalış şansın yoksa fulleyemebilirsin. Ama dil bilgisi öyle değil. Kurallar belli kalıplar belli. Sıkı çalıştıktan sonra fullemek daha kolay. Dil bilgisini full (veya fule yakın) yapmak paragraf ve anlamda elini rahatlatacaktır. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 27 Ağustos 2021; 18:7:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sevmeyi denedim ama sevemedim bölümü hocam. |