Şimdi Ara

TYT Türkçe fulleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar 29-8 yaptım sınavda hiç paragraf çözmüyordum neredeyse ve dil bilgsine de son gün bakmıştım. Şimdi sorum şu olacak paragraf fulleyenler her gün paragraf sorusu çözdü mü yoksa bu zaman kaybı mı? Ha birde kısa sürede çözmek de önemli benim 1 saatim gitmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt türkçeyi fullemedim ama 39-1 di. Açıkçası sınava kadar bu kadar yüksek yapmamıştım. Ama kendimi çok hızlandırmıştım. Yani 20-25 dakikada bitiriyordum ama tabii ki sınavda öyle olmadı zamanım artmadı normalde 15 dakika falan artardı. Ama yine de kendini asıl sınavdan önce çok hızlandırman gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca bir paragrafı bir kere hızlıca okuyup öyle cevaplayınca genelde en doğru cevabı veriyoruz. Yani yavaş yavaş okumak yerine hızlıca bir kez okumanın sınavda doğru cevap vermek için daha iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum ve tabii ki sınav anı, stresi, senin o stresi nasıl yönetebildiğin, stratejin falan her şeyi etkileyebiliyor. Bir de sınavda bunalınca, stres olunca hemen öbür derslere geçip sonra kaldığımız yerden devam etmenin de bence faydası var.

• Beta- B kullanıcısına yanıt
    Her gün paragraf veya türkçe denemesi çözüyor muydunuz hocam nasıl o kadar hızlandınız. Çok iyi yapmışsınız bravo gerçekten
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 36-2 yaptım, paragrafların hepsi doğruydu. Her gün paragraf sorusu çözmedim, 30-40dk arası bitiyordu denemelerde ve denemelerde hiç bu kadar yüksek net yapamamıştım. Genelde kitap okuyordum, romanların yanında daha çok bilim ve felsefe ağırlıktaydı.
  • www.ted.com
    Transcript of "Shawn Achor: Daha iyi çalışmanın mutlu sırrı"
    https://www.ted.com/talks/shawn_achor_the_happy_secret_to_better_work/transcript?language=tr
    ve eleştirel düşünme kitapları okudum 40 geldi. tyt türkçe çözdüğünüz kitaba değil o an ne kadar berrak düşünebildiğinize bakar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN FULLEMEK
    5 yıl önce açıldı
    345 TYT - AYT GEOMETRİ HAKKINDA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lnx-x kullanıcısına yanıt
    Hayır. Hatta toplasan 10 tane türkçe bölüm denemesi ya çözmüşümdür ya çözmemişimdir. Hızlanma sebebim dediğim gibi son bir iki ayda paragraflar bir kez anlamaya çalışmadan hızlıca okumaktı. Dediğim gibi sınavda ben de 40 dakika falan harcamışımdır. Ama sınav öncesinde kendimi 35-40 dakikada çözmeye alıştırsaydım büyük ihtimalle 1 saate anca çözerdim Türkçe'yi. Yani verebileceğim en iyi tavsiye son birkaç hafta mümkünse türkçe denemesi çözün günlük ve denemelerde 15-20 dakika arttırmaya çalışın çünkü gerçek sınav büyük ihtimalle planladığınız gibi geçmeyecek ve yetiştirmeme ihtimaliniz çok yüksek olacak. Tabi dil bilgisi için konularınızın tam olması yeterli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.