Bildirim
Tyt Tarih Özet
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Akıllı adam yayınları
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Up
Up
aga sayısalcı dilci falansan hiçççç çalışma 5 tane babalar gibi yorum sorusu gelicek okuma yazma bilen 5/5 atıcak yine üzülerek söylüyorum _____________________________ -
Hocam sayısalcıyım ama hedefim yüksek en azından bir fikrim olsun istiyorum
tyt tarihte fikrin değil zikrin olsun yeter paşam ha illa özet istiyorsan savcınız 55 sayfa pdf atmıştı ona bakabilrsin _____________________________ -
Göz atacağım teşekkürler
Hepsi bilgi istiyor nerdeyse. Mesela sen feodalite, teokratik yönetim, divanıhumayun, tevhidi tedrisat, teokratik vs. kavramlarının ne olduğunu bilmiyorsan tarih sorusunu yorumlayamazsın.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AC9BDA34A
aga sayısalcı dilci falansan hiçççç çalışma 5 tane babalar gibi yorum sorusu gelicek okuma yazma bilen 5/5 atıcak yine üzülerek söylüyorum_____________________________ -
2019 tyt :https://osym.gov.tr/ykspdf/tyt_yks_2019_web.pdf
bana yorumlayamadıgın bir tane soru göstersene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC9BDA34A -- 18 Haziran 2020; 23:43:31 >_____________________________ -
Divanihumayun nedir bilmeyen adam 3.soruda zorluk yaşayabilir. Ayrıca soruların nasıl geleceğini bilemiyoruz. İki sene üst üste 3-4 yorum sorusu geldi diye bu sene de gelir mantığıyla tarihe bakmamak olmaz çünkü sınav 165dk. İllaha eleyici sorular olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bu çocuklara 12 yıldır osmanlıda saltanat vardı diye öğretiliyor
herhangi bir dıvanda velihatın seçilmeyeceğini bilebilir
yani sadece şıklardan bile gitse cevabı bulur
e 165 dakika muhabbetine hiç girme ösymnin yapacagı belli soruları uzatacak işte
mat sorusu olacak 1 sayfa falan ne bileyim fen soruları olcak 2 sayfa falan öyle kapatıcaklar bilgisel olarak eleme yapıcaklarını sanmıyorum
zaman verdi zaman alıcak ösym olay basit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC9BDA34A -- 19 Haziran 2020; 0:1:13 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt