Şimdi Ara

TYT TARİH BİTER Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SÖZELDEN HAZIRLANIYORUM ŞUAN TYT TARİH DE OSMANLIYA YENİ GEÇTİM HEDEFİM ARALIK SONUNA KADAR TYT TARİH BİTİRİP GERİ KALAN DA YKS TARİHE ÇALIŞMAK SİZCE YETİŞİR Mİ VE BİR YANDAN MATEMATİK KASIYORUM ONDA DA BASİT EŞİTSİZLİKLER BİTMEK ÜZERE ARALIK SONUNA KADAR PROBLEMLERE KADAR GELMEYE ÇALIŞICAM GELİRMİYİM SİZCE ?

SADECE ŞUNU ÖĞRENMEK İSTEDİM YANİ ARALIK SONUNA KADAR KONULARI BİTİRCEM DİYE HIZLI GİTSEM YANLIŞ MI ETMİŞ OLURUM YOKSA AĞIRDAN ALMAK İYİMİ ÇÜNKÜ YKS TARİH GERÇEKTEN ÇOK GENİŞ

İkinci defa en baştan yazarak bitir.

Zaten yazılı olarak çalışırken bilgi konusunda sıkıntın olmaz. Hem normal çalıştığında hem yazarak çalıştığında konu bitiminde mutlaka konu ile alakalı soru çözmen gerekiyor. İki adet soru bankası kitabın olsun birisi TYT diğeri YKS olsun. Soru çözerken elinin altında konu anlatımı veya yazdığın not bulunsun. Takıldığın sorularda açıp bilgi eksikliğini gider. Zaten soruların yüzde 90'ı bilgi eksikliğinden dolayı yanlış yapılır. Son üç ay çıkmış sorulara ağırlık verirsin. Ortalama 3-4 soru bankası bitirirsen halledersin inşallah. Sen sözelcisin zaten TYT kısmını fullersin. Her zaman YKS ağırlıklı çalışmaya bak. Kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Bir defa normal şekilde bitir. (Video izleyerek veya not üzerinden)

Zaten yazılı olarak çalışırken bilgi konusunda sıkıntın olmaz. Hem normal çalıştığında hem yazarak çalıştığında konu bitiminde mutlaka konu ile alakalı soru çözmen gerekiyor. İki adet soru bankası kitabın olsun birisi TYT diğeri YKS olsun. Soru çözerken elinin altında konu anlatımı veya yazdığın not bulunsun. Takıldığın sorularda açıp bilgi eksikliğini gider. Zaten soruların yüzde 90'ı bilgi eksikliğinden dolayı yanlış yapılır. Son üç ay çıkmış sorulara ağırlık verirsin. Ortalama 3-4 soru bankası bitirirsen halledersin inşallah. Sen sözelcisin zaten TYT kısmını fullersin. Her zaman YKS ağırlıklı çalışmaya bak. Kolay gelsin.

Hocam sizin yorumlarınızı görüyorum ara sıra, bayağı bir bilgilisiniz bu konularda. Özel mesajdan soru sorabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Bir defa normal şekilde bitir. (Video izleyerek veya not üzerinden)

Hocam sizin yorumlarınızı görüyorum ara sıra, bayağı bir bilgilisiniz bu konularda. Özel mesajdan soru sorabilir miyim?

Tabiki de sorabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt fen ne zamana biter ???
    4 yıl önce açıldı
    Edebiyat 2 ayda biter mi ?
    3 yıl önce açıldı
    1 ayda Yks sözel biter mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.