Şimdi Ara

Lys Geometri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
4
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu son 4 gün de yani cumartesi ile birlikte geo ağırlıklı çalışmayı düşünüyorum.Mat netlerim 40 üstü şuan fakat geometriden dolayı bazı mat soruları gidiyor.Geometri bilgim az var matematik yapabilicek kadar yani analitik komplen biliyorum biraz üçgen benzerliği falan anlayacağınız gibi bunlar 30 geometri için yetmiyor şuan 10-13 yapıyorum ama 20 üstü yapmam gerekiyor bunun için tavsiye vericek olursa sevinirim.Not paylaşıcak olan veya şunu yap diyen falan elimde konu anlatımlı simetri ve sınav dergisi dershanenin geometri konu anlatım kitabı var soru bankasıda güvender var.

• Zambak ve femin ilk adım var elimde soru bankası bide sınav dershanesinin kendi soru bankası var. Zaten artık tek geometriye yüklencem mattan 40 üstü yapıp geo düşük olunca boş kalıyor puan

Orijinalden alıntı: HukukçuSafa

quote:

Orijinalden alıntı: nelli...

elinde kolay geometri varsa onu çok hızlı bir şekilde bir max 1.günde bitir sonra ortalama bir soru bank. her konusunda 2 test çöz 30 yapamazsın ama 25 ve üstü yaparsın

Adam 2 gunde 25 yaptirtti :)

Neden ki Kafan çalışıyorsa ,mantığın iyi ise,geometri görme alakalı kolay geo görüşünü arttırır,ortalama bir soru bankasında seviyeni yükseltir.Abartılacak bir durum yok yani aslında geometri sadece görme işi birazcıkda mantık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinsanity96

Zambak ve femin ilk adım var elimde soru bankası bide sınav dershanesinin kendi soru bankası var. Zaten artık tek geometriye yüklencem mattan 40 üstü yapıp geo düşük olunca boş kalıyor puan

İlk adımlardan hangisinde daha çok soru varsa onu çöz bide soru bankası çöz yaparsın
  • quote:

quote:

Zambak ve femin ilk adım var elimde soru bankası bide sınav dershanesinin kendi soru bankası var. Zaten artık tek geometriye yüklencem mattan 40 üstü yapıp geo düşük olunca boş kalıyor puan

İlk adımlardan hangisinde daha çok soru varsa onu çöz bide soru bankası çöz yaparsın

Hocam aslında görme konusunda kusurum yok tek kusurum konunun özelliklerini bilmediğim için ne yapıcağımı bilsem bile formülden veya özellikten dolayı yarım kalması hele ki uzunluk sorularında zorlanıyorum dikdörtgenlere bakıcam bide. Aslında son günlere bırakmak kötüde matım iyi diye geçinince geometri aklıma gelmedi zaten şuan okuduğum lisedeki geometri hocasıda mat hocası o da çok birşey katmayınca hep bahane ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YGS-LYS COĞRAFYA KONU ANLATIMLI
    12 yıl önce açıldı
    tyt fizik
    3 yıl önce açıldı
    2026 TYT-AYT Geometri Soruları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam aslında görme konusunda kusurum yok tek kusurum konunun özelliklerini bilmediğim için ne yapıcağımı bilsem bile formülden veya özellikten dolayı yarım kalması hele ki uzunluk sorularında zorlanıyorum dikdörtgenlere bakıcam bide. Aslında son günlere bırakmak kötüde matım iyi diye geçinince geometri aklıma gelmedi zaten şuan okuduğum lisedeki geometri hocasıda mat hocası o da çok birşey katmayınca hep bahane ettim

Sende bilmediğin yerleri öğren tam olarak nerelerden emin değilsin bunları analiz et sen işin zor kısmını halletmişsin.Bilmediğin özellikler 1 kağıda yaz ezber yapma ispat yöntemini araştır ispatını sen yap daha kalıcı oluyor öyle

• Cumartesi dahil çalışıcam inş birşeyler yaparım 20de olsa yeter
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.