Şimdi Ara

TYT SOS TYT FEN İÇİN ERKEN Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eylül'e kadar vaktim var, bu süre içerisinde TYT Türkçe, TYT mat + geometri ve dil* çalışmaya başladım.

Araya atabilirsem fen ve sosyal de atmalı mıyım sizce? Yoksa 11'e geçerken mi halledeyim?

• tyt sosyal için çok çok erken ama çok istiyorsanız fen olabilir. Sosyal sayısailsanız zaman harcamanızı gerektiren bir alan değil tytde ki ben bu sene sosyal hiç çalışmadan 16.75 yapmıştım. En mantıklısı TYT matematik çalışmak olur böyle bir dönemde. yoğunluğu buraya vermelisiniz. ha bir de ortalık zaten karışık 21 tayfa olarak. bu konuyu görenler size yükselebilir usulca kaçın derim ben

• özgür iradenle tyt sosyali tyt biyolojiyi 3 sene aklında tutacağına inanıyorsan buyur çalış :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 12 ye geçenler sosyal çalışmıyor herifin dediğine bak awk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tyt sosyal için çok çok erken ama çok istiyorsanız fen olabilir. Sosyal sayısailsanız zaman harcamanızı gerektiren bir alan değil tytde ki ben bu sene sosyal hiç çalışmadan 16.75 yapmıştım. En mantıklısı TYT matematik çalışmak olur böyle bir dönemde. yoğunluğu buraya vermelisiniz. ha bir de ortalık zaten karışık 21 tayfa olarak. bu konuyu görenler size yükselebilir usulca kaçın derim ben

• Bu yaz oyle bi yat ki kardes eylul ayina geldiginde ne yattim be artik kalkma vakti diyebilesin. Oyle bi yat ki sonra keske gecen yaz sunu da yapsaydim deme.

Ha bir de hala linc yememissin usulca kaybol bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga sadece mat kas amk

• whatyouknowabout W kullanıcısına yanıt
    Sayisaldan gireceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10. Sınıfa geçiyorsan ve ben dereceye oynuyorum diyosan:
    1- Kız kestirme gözüne derslerini kötü etkiler
    2- problemler kaynağı al çöz, yararı çok olur
    3- obp yüksek tut
    4- günde 10 paragraf cozsen bile senin yararına olur
    5- 11 e geçince yazın baba konulara bi bak halletmesende kafanda oturur bazı şeyler
    6- 11 de fizik mat ipini bırakma
    Bunlar dışında önemli sayılan bir konu yok fizikten tyt de 3 4 ay çalışsan yapabileceğin sorular ki daha yeni 10 a geçiyorsun daha erken onlara bakmana 11 yazında bakarsın.

• sos fen unutursun dostum gerek yok. 10 derslerini sıkı tut mat ve geo çalışabilirsin bunlarda temeli ne kadar sıkı tutarsan o kadar iyi, tr'ye de gerek yok dil bilgisi yine unutulur paragraf da 3 sene çözmekten sıkılırsın bence onun yerine bol kitap oku ve dile odaklanman çok yararlı olur. bence yazın da ders çalışma valla en güzel yazlardan birindesin tadını çıkar.

• gençliğini yaşa evladım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.