Şimdi Ara

Tyt sıralama koruma konusu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu uygulamayı savunanlar beni direkt bloklayabilir mi hiç uğraşmayalım altta da belirtin ben de sizi bloklayayım herkes için iyi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amaç ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: __caesar

Amaç ne ?
    Uzun uzun yazayım istersen

Tyt de ortalama 110 yapan biriyim (bunu belirtmek zorundayım) ve uygulama beni zerre kadar etkilemiyor ama bu uygulamayı savunan dar görüşlü empati yeteneğinden yoksun insanlar hiçbir mantıklı tarafı olmamasına rağmen bunun savunuculuğunu yapıyor. Bildiğin ortada haksızlık varken sırf işine geliyor diye bunu savunan karaktersizdir.

Sevinen ya da kullanacak olana lafım yok lafım savunuculuğunu yapanlara.

• Haklısınız hocam. Hiçbir şekilde savunulamaz, saçma bir şey.
  • böyle bi haksızlığın tartışılması bile saçmalıkken bir de yürürlüğe soktular ve inanılmaz haksız bi durum lakin ben bu dünyada ilahi adalete inanan birisiyim,şimdi diyeceksiniz bu kuralı biz mi getirdik biz mi istedik diye tamam haklısınız ama bu olaydaki haksızlığı savunup dalga geçenler illa ki başka bir gün başka bir haksızlıkla karşılacaklar ne de olsa Türkiyede yaşıyoruz ;)
  • Aynen millet tyt ye calisirken bazilari sadece ayt ye calismasi sacmalik eskiden böyle miydi?

• Bu uygulama haksızlık. Savunmak da yanlış. Ama tyt sıralaması iyi olup kulananlara bir şey demek yanlış. İmkanı var ve değerlendiriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşime yaramıyor fakat adaletsiz de bulmuyorum bu uygulamayı. Siz sadece ilk 5-10K açısından bakıyorsunuz olaya ve kendi kendinize gerilim yaratıyorsunuz bu uygulama daha çok 2 yıllık tercih edeceklere yönelik. İlk 20K için konuşmak gerekirse tytde 20K yapıp mezuna bırakıp bu sene bu puanı kullanacak aday sayısı max 300-400 kişidir diğerleri yerleşmiştir zaten. Yani ortalığı gereksiz yırtıyorsunuz beyler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • barkoda10 kullanıcısına yanıt
    O 300 400 kişiyi hafife almayın hocam ciddi söylüyorum 300 400 u geçtim 1 kişiyi hafife almayın. Allah yaşatmasın ama yaşayanlar hariç kimse anlayamaz o şekilde kaybetme duygusunu

• quote:

Orijinalden alıntı: kjkszpjmr2

O 300 400 kişiyi hafife almayın hocam ciddi söylüyorum 300 400 u geçtim 1 kişiyi hafife almayın. Allah yaşatmasın ama yaşayanlar hariç kimse anlayamaz o şekilde kaybetme duygusunu
    Hafife almıyorum zaten fakat çok bencil düşünüyorsunuz 1 saniyeyle sınava geç kalan adamlar var diyelim geçen sene adam girdi tytde 1k yaptı ayt ye geç kaldı ya da bir yakını kaybetti vs. psikoljisi bozuktu katılamadı ya da kötü bir psikolojiyle girip potansiyelinin çok altında net yaptı. şimdi bu adama ne diyeceğiz? bu sınavların bir telafisi yok senede 1 kere yapılıyor bence güzel bir hak mantıklı buluyorum öte yandan dediğim gibi bu uygulama önlisans tercih edeceklere yönelik hazırlandı kontenjan doldurma çabaları.
    Aynı şeyleri söyleyecektim hemen hemen. 12 ler gereksiz evham yapıyor. Geçen yıl tyt yi iyi yapanlar bu yıl hiç çalışmasa bile iyi yapar zaten. Ortada unutulacak konu yok. Mesela inekmatur diye biri vardı forumda. Ege tıpta 4. Sınıfta herhalde. Bu adam 4 senedir konulardan uzak kaldığı halde geçen sene 1.5k tyt yapmıştı. Diğer iyi yapanlar da tekrar girse muhtemelen yine aynı şeyi yapar. Kimse bu uygulama yüzünden 1k olacakken 10k olmayacak yani ama öyle bir anlatıyorlar ki sanki durum buymuş gibi algılanıyor.

• Aklın yolu bir :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bencillik mi
    Kimin bencil olduğunu bi dönüp de eski konulara bakın bakalım savunanlar mi bencil savunmayanlar mı
    Beni cok alakadar etmeyen hatta olumlu bile etkileyen bir uygulama var ortada ama bunun haksızlık olduğunu söyleyen ben bencil oluyorum değil mi çok haklısınız.
    Sizin bu soylediginiz kişi sayisi çok kişiyi etkilemez ki tyt si kötü gecen ayt de düzeltebiliyor( o olumsuz durumu ayt de yasamazsa). Fakat bu uygulama tüm 12 leri olumsuz etkiliyor arada ki kişi farkını bir dusunuyormusunuz? Bu soylediginiz eskiden olmuyormuydu?
    Bu soyledikleriniz şahsen benim başıma geldi geçen yıl daha iyisini yapabilecekken aksiliklerden dolayi istediğim yere gidemedim fakat yine de savunmam bu uygulamayı çünkü çoğunluk zarar görecekse azınlıklar görmezden gelinir malesef durum böyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.