Şimdi Ara

TYT NETLERİM YÜKSELMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 im, düzenli deneme çözüyorum ve düzenli olarak tyt çalışıyorum sosyal dışında, rakiplerimi görüyorum 90 net falan yapıyorlar ama ben daha 75-80 bandındayım hedefim ilk yüz siz ne önerirsiniz ? 345 in tyt Türkçe denemesinde en son 32.75 net geldi (2. Denemesi ) 3d mat denemesinde de 28 net civarı geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Mesela türkçeden yanlışların nereden geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolunubulacak2 -- 6 Mayıs 2020; 0:4:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umutcum durumunda bir sıkıntı yok zamanla göreceksin o yükselişleri için rahat olsun yaz tatilini verimli değerlendirirsen seneye bomba gibi başlayacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: yolunubulacak2

Mesela türkçeden yanlışların nereden geliyor
    Karışık hocam sözcükte anlamda bilmediğim bir kelimeyi sorarsa oradan çıkıyor, arada yazım kurallarından çıkıyor 1-2 tane dil bilgisi 1-2 tane de paragraftan çıkıyor genel olarak sadece hız ve renk Türkçe kitabını çözdüm paragraf olarak da yanıt çözdüm şimdi de limit avantaj çözüyorum bugün de kitap okumaya başladım

• Hocam aslında denemenin genel amacı bu yanlışlarımızı tespit edip gidermek yanlışlarını öğrenerek iyi duruma geleceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dhf12

Umutcum durumunda bir sıkıntı yok zamanla göreceksin o yükselişleri için rahat olsun yaz tatilini verimli değerlendirirsen seneye bomba gibi başlayacaksın
    İnşallah, genel olarak bu tür şeyler moralimi yükseltir ama arada görünce de şüpheye düşüyorum acaba çalışmalarımda hata mı var bir yerlerde yanlış mı yapıyorum diye kendimi sorgulamaya başladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Ayt matematik netleri
    12 ay önce açıldı
    TYT/AYT
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolunubulacak2

Hocam aslında denemenin genel amacı bu yanlışlarımızı tespit edip gidermek yanlışlarını öğrenerek iyi duruma geleceksin
    Paragrafta yanlışım çıkınca ne yapmalıyım genel olarak paragraf sorularında yanlışlarımda aa böyleymiş diyip geçiyorum önerin var mı ?

• Daha 11sin şöyle sıkı kamplara girsen bi 15gün ondan sonra bak bir de

• quote:

Daha 11sin şöyle sıkı kamplara girsen bi 15gün ondan sonra bak bir de
    Ramazandan önce aralarla 7 de başlayıp 6 da bitiriyordum ama ramazanda en fazla 5 saat çalışabiliyorum sonrasında çok yoruluyorum ve çalışamıyorum. İnşallah ramazandan sonra daha sıkı bir şekilde çalışacağım. 11 matematiğim bitti logaritmaya da başladım yaz tatili bitmeden 12 matematiği bitirmeye çalışacağım.

• quote:

Daha 11sin şöyle sıkı kamplara girsen bi 15gün ondan sonra bak bir de
    Bir de kamptan kastınız nedir ? Günde kaç saat çalışmalıyım ?

• Kamp hani dershanelerde falan olur ya gün boyu ordasındır sabah deneme akşam deneme canın çıkar ama sana çok şey katar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.