Şimdi Ara

TYT MATTAN 36.25 YAPIP TRDE 24.25 NET YAPMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son kaç denemedir matta +35 trde 25- yapıyorum bildiğin 25i geçemiyorum çıldıracak seviyedeyim tr sayesinde 80 netlerden kurtulamadım
    HELP!

• aha aynı ben
  • Geçen yıl aynı ben böyleydim mezuna kalma nedenim türkçeydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe, ciddi bir emek ister. Hem dilbilgisi kısmına, hem de parağraf bölümüne ciddi zaman ayırmak gerek. İsem yayınlarının Kpss için çıkardığı Türkçe konu anlatım ve Türkçe soru bankası kitabı var, bence çok iyi. Zaten Türkçede konular çok farketmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan bende böyleyim niye düştü ki zaten anlamadım ,pusula çözdüm ondan heralde diğerleri daha basittir belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene tam zıttını yaparak mezuna kaldım.
    bu sene matematiğe çok yüklendim ama hala 35 üstü çok zor oluyor o da deneme zor olmassa
  • bende de aynı giden dil bilgisinden de gitmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende frekans denemesinde bu netleri aldım, ancak pusula çözmüştüm o da aynısı anlamıyorum geçen sene mezuna kaldıgım senemde 30+tr 25+ mat yapardım şimdi mat yükseldi sevinemiyoruz
  • Kapasiten o demekki beynin almıyor fazlasını zorlamamak lazım
  • Mattan 36.25 yapabilmen tr de de yüksek yapmanın şartı değil ki. İkisine de azami özen göstermen gerekiyor. Aynı şekilde tr de 35 yapıyorum diye matta 35 olmalı ama 25 geliyo gibi bi şart da yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerlimasuk kullanıcısına yanıt
    Kardeş emekle alakası yok bence. Tabi kişiden kişiye değişir ama ben türkçeden soru bankası bile çözmedim sadece bölüm denemesi çözüyorım netlerim 30 35 falan yani diyeceğim şu ki her gün bi tane bölüm denemesi çözün netlerinizin arttığını göreceksiniz

• bizim burada suriyeliler bile 30 net yapıyo hocam
  • Kardeşim sb çözünce emek vermiş oluyoruz da deneme çözünce emek vermemiş mi oluyoruz

Sen de emek veriyorsun

• Turkcede ozellikle paragraflarda kendini zinde tutman okudugubu anlaman gerekiyor. Kabul edelim matematikte o problem sorularini cozup 35 e kadar dayandiysan anlamanda bir sıkıntı yok . Çok paragraf çözüp yanlişlarina bakmak. Deneme ile olur soru bankasi ile olur çikmiş sorular olur çöz yanlişlarina bak.

Ayni sorun bende de var matematigim 35 olmasa da 30+ türkçede 25 i anca goruyorum.

• Matematiğe verdigin emeği dil bilgisine vermen gerekiyor.Bol soru+bol tekrar gerektiriyor.10 Tane soru çıkıyor.Bilirsen yaparsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Userrr555

Kardeş emekle alakası yok bence. Tabi kişiden kişiye değişir ama ben türkçeden soru bankası bile çözmedim sadece bölüm denemesi çözüyorım netlerim 30 35 falan yani diyeceğim şu ki her gün bi tane bölüm denemesi çözün netlerinizin arttığını göreceksiniz
    Kardeşim, arkadaşın da yazmış olduğu gibi, bölüm denemesi yapmak da emek vermek demektir.

Senin Türkçe altyapın sağlamdır, ortaokuldan bu yana Türkçe hocaların iyi çıkmıştır, dikkatlisindir, anlama kapasiten yüksektir vs. Herkes senin gibi olamayabilir.

Bazı insanlar Türkçe sorularını çözerken sorulara odaklanamayabiliyor yada normalde çalışsa yapabileceği soruları, "amaan Türkçe çalışacağıma Fizik bakarım" diyebiliyor. O yüzden emek verilmeli dedim.

Sayısalda en rahat çözülebilen Kimya dersine bile emek vermeden, iyi netler yapamazsın. Türkçe çalışmak, dediğim gibi bazı insanlara sıkıcı gelebiliyor. Bunları aşmak ve çalışmak gerek.

Türkçeden yana, ummadığın bir yazım yanlışı sorusu, karmaşık parağraf soruları, apışıp kalacağın bir anlatım bozukluğu sorusu gelebilir. Her ihtimale karşı iyi çalışıp, dört taneden fazla soru kaçırmamaya gayret edilmeli bence. Ciddi bir çalışma ve emek harcanarak, bu noktaya gelinebilir.

Ösymnin sağı solu belli olmaz, isterse Türkçede de döker milleti. Biz fit olalım, ters durumlara karşı gardımızı alalalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlimasuk

Kardeşim, arkadaşın da yazmış olduğu gibi, bölüm denemesi yapmak da emek vermek demektir.

Senin Türkçe altyapın sağlamdır, ortaokuldan bu yana Türkçe hocaların iyi çıkmıştır, dikkatlisindir, anlama kapasiten yüksektir vs. Herkes senin gibi olamayabilir.

Bazı insanlar Türkçe sorularını çözerken sorulara odaklanamayabiliyor yada normalde çalışsa yapabileceği soruları, "amaan Türkçe çalışacağıma Fizik bakarım" diyebiliyor. O yüzden emek verilmeli dedim.

Sayısalda en rahat çözülebilen Kimya dersine bile emek vermeden, iyi netler yapamazsın. Türkçe çalışmak, dediğim gibi bazı insanlara sıkıcı gelebiliyor. Bunları aşmak ve çalışmak gerek.

Türkçeden yana, ummadığın bir yazım yanlışı sorusu, karmaşık parağraf soruları, apışıp kalacağın bir anlatım bozukluğu sorusu gelebilir. Her ihtimale karşı iyi çalışıp, dört taneden fazla soru kaçırmamaya gayret edilmeli bence. Ciddi bir çalışma ve emek harcanarak, bu noktaya gelinebilir.

Ösymnin sağı solu belli olmaz, isterse Türkçede de döker milleti. Biz fit olalım, ters durumlara karşı gardımızı alalalım.

Alıntıları Göster
    Hangi bölüm denemesini öneririrsin almak istiyorum karekök geliştirir diyorlar.

• mrdrk1999 M kullanıcısına yanıt
    Limit, Metin, Karekök kullanabilirsin. Konu eksiğin varsa, önce onları hallet ama. Limitin Parağraf denemeleri de güzel bence. Eğer parağraflarda zorlanıyorsan, iyi gelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.