Bildirim
TYT Matematik Yapamayıp AYT Matematik Yapmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aynı durum hocam Ayt matı sabitledim 30-40 arasına deneme çözmeye yeni başladım bide ayt mat yükselir daha öyle umuyorum ama tyt mattan 30 deneme çözmüşümdür hala net bir şey yok elimde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 1 Mayıs 2019; 10:47:30 > -
Önemli olan da ayt zaten hocam, yapabildiğimiz kadar yapabileceğimizin en iyisini yapalım ayt ye bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah hocam ya. Benim de durumlar aynı umarım sınavda en kötü 33-35 falan çıkar da zora sokmaz.quote:
Orijinalden alıntı: _MarioGomez33
aynı durum hocam Ayt matı sabitledim 30-40 arasına deneme çözmeye yeni başladım bide ayt mat yükselir daha öyle umuyorum ama tyt mattan 30 deneme çözmüşümdür hala net bir şey yok elimde
@lembra
Doğru tabi hocam ama şimdi türev-integralden soru kaçırmayıp sırf mutlak değerden ne bileyim olasılıktan soru gitti diye o sıralama gelmezse koyar bana. -
Hocam tabii öyle ama sınavla.com da vs hesaplayın ne kadar etkilediği de ortada. Vakit varken neden soru kaçsın onda haklısın
Bir de olasılık için nasıl bir bir yol izliyorsun
Kombinasyon vs için
Doğru diyorsun hocam artık elden ne gelirse.quote:
Orijinalden alıntı: lembra
Hocam tabii öyle ama sınavla.com da vs hesaplayın ne kadar etkilediği de ortada. Vakit varken neden soru kaçsın onda haklısın
Bir de olasılık için nasıl bir bir yol izliyorsun
Kombinasyon vs için
Hocam bende BR'nin videoları falan vardı işte oradan sene başında izlemiştim ama uçtu tabi çoğu. Bir tekrar atıp sb + youtube falan yaparım herhalde. -
hocam ayt mat kaçlardasınız şuan? -
32-35 arası geliyor hocam. Analitik ve integalde soru eksiğim var tamamlarsam 35'e sabitlerim herhalde.quote:
Orijinalden alıntı: bounmatematik
hocam ayt mat kaçlardasınız şuan? -
hocam benim geometri çok eksik galiba ya aslında temelim vardı niye böyle oldu bilmiyorum :( ne önerebilirsiniz bana -
Tam tersi olmasından iyidir
Hocam yani denemeye de bağlı tabi ama önce geometride neden yapamadığını bul BENCE mesela soru eksiğin mi var yani şekili çıkaramıyor musun yoksa formül , bağıntı falan konusunda mı eksiğin var yoksa her ikisi de mi onları bir belirleyip üstüne git bence.quote:
hocam benim geometri çok eksik galiba ya aslında temelim vardı niye böyle oldu bilmiyorum :( ne önerebilirsiniz bana -
Mantıklı hocam.quote:
Orijinalden alıntı: itsmyturn_
Tam tersi olmasından iyidir -
meyete matematik meka işidir -
O bende yok işte hocam.quote:
Orijinalden alıntı: HİBİDİHUBLA1
meyete matematik meka işidir -
hocam genel olarak kaçıyor yani ben de anlamıyorum :( siz nasıl düzelttiniz -
Kesinlikle aynı durum. Hatta ayt fizik konuları da çok iyi netler çıkarıyorum ama tyt matematik ve fizik berbat. 🤷🏼♀️
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ne yazık ki bende de yok . Ayt de 30 altına düşmezken tyt de 30 u geçtiğimi görmedimquote:
Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont
O bende yok işte hocam.
Alıntıları Göster -
Düzeltemedim ki hocam benim de kaçıyor paso.quote:
hocam genel olarak kaçıyor yani ben de anlamıyorum :( siz nasıl düzelttiniz
@İrisEymen
Aynı şekil ben de hocam. Sınava kadar bir yolunu bulsak bare.
@SignOfDarkness
Sen=Ben hocam. -
Muhtemelen aytye daha fazka efor harcadığınızdandır hocam. Eğer tatmin edici bi noktadaysanız ayt adına kalan sürede de tyt matematik çalışırsanız emin olun yükselirsiniz.
Şaka yapıyorum hocam.BAşarılarquote:
Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont
O bende yok işte hocam.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ea 150 bin kaç net
- 65 tyt 40 ayt kaç bin sayısal
- 80 tyt 35 ayt kaç bin sayısal
- diş hekimliği yatay geçiş
- 2021 ayt zor muydu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X