Şimdi Ara

TYT Matematik Yapamayıp AYT Matematik Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar TYT matematikte süre yetişmiyor ne bileyim 30 falan geliyor AYT matematikte takır takır gidiyorum. Herkeste böyle mi bu olay?

• aynı durum hocam Ayt matı sabitledim 30-40 arasına deneme çözmeye yeni başladım bide ayt mat yükselir daha öyle umuyorum ama tyt mattan 30 deneme çözmüşümdür hala net bir şey yok elimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 1 Mayıs 2019; 10:47:30 >
  • Önemli olan da ayt zaten hocam, yapabildiğimiz kadar yapabileceğimizin en iyisini yapalım ayt ye bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MarioGomez33

aynı durum hocam Ayt matı sabitledim 30-40 arasına deneme çözmeye yeni başladım bide ayt mat yükselir daha öyle umuyorum ama tyt mattan 30 deneme çözmüşümdür hala net bir şey yok elimde
    İnşallah hocam ya. Benim de durumlar aynı umarım sınavda en kötü 33-35 falan çıkar da zora sokmaz.

@lembra
    Doğru tabi hocam ama şimdi türev-integralden soru kaçırmayıp sırf mutlak değerden ne bileyim olasılıktan soru gitti diye o sıralama gelmezse koyar bana.
  • RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    Hocam tabii öyle ama sınavla.com da vs hesaplayın ne kadar etkilediği de ortada. Vakit varken neden soru kaçsın onda haklısın

Bir de olasılık için nasıl bir bir yol izliyorsun
    Kombinasyon vs için

• quote:

Orijinalden alıntı: lembra

Hocam tabii öyle ama sınavla.com da vs hesaplayın ne kadar etkilediği de ortada. Vakit varken neden soru kaçsın onda haklısın

Bir de olasılık için nasıl bir bir yol izliyorsun
    Kombinasyon vs için
    Doğru diyorsun hocam artık elden ne gelirse.

Hocam bende BR'nin videoları falan vardı işte oradan sene başında izlemiştim ama uçtu tabi çoğu. Bir tekrar atıp sb + youtube falan yaparım herhalde.
    hocam ayt mat kaçlardasınız şuan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bounmatematik

hocam ayt mat kaçlardasınız şuan?
    32-35 arası geliyor hocam. Analitik ve integalde soru eksiğim var tamamlarsam 35'e sabitlerim herhalde.
    hocam benim geometri çok eksik galiba ya aslında temelim vardı niye böyle oldu bilmiyorum :( ne önerebilirsiniz bana
  • Tam tersi olmasından iyidir

• quote:

hocam benim geometri çok eksik galiba ya aslında temelim vardı niye böyle oldu bilmiyorum :( ne önerebilirsiniz bana
    Hocam yani denemeye de bağlı tabi ama önce geometride neden yapamadığını bul BENCE mesela soru eksiğin mi var yani şekili çıkaramıyor musun yoksa formül , bağıntı falan konusunda mı eksiğin var yoksa her ikisi de mi onları bir belirleyip üstüne git bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmyturn_

Tam tersi olmasından iyidir
    Mantıklı hocam.
  • meyete matematik meka işidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: HİBİDİHUBLA1

meyete matematik meka işidir
    O bende yok işte hocam.
    hocam genel olarak kaçıyor yani ben de anlamıyorum :( siz nasıl düzelttiniz
  • Kesinlikle aynı durum. Hatta ayt fizik konuları da çok iyi netler çıkarıyorum ama tyt matematik ve fizik berbat. 🤷🏼‍♀️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

O bende yok işte hocam.

Alıntıları Göster
    Ne yazık ki bende de yok . Ayt de 30 altına düşmezken tyt de 30 u geçtiğimi görmedim
  • quote:

hocam genel olarak kaçıyor yani ben de anlamıyorum :( siz nasıl düzelttiniz
    Düzeltemedim ki hocam benim de kaçıyor paso.

@İrisEymen
    Aynı şekil ben de hocam. Sınava kadar bir yolunu bulsak bare.

@SignOfDarkness
    Sen=Ben hocam.
  • Muhtemelen aytye daha fazka efor harcadığınızdandır hocam. Eğer tatmin edici bi noktadaysanız ayt adına kalan sürede de tyt matematik çalışırsanız emin olun yükselirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

O bende yok işte hocam.

Alıntıları Göster
    Şaka yapıyorum hocam.BAşarılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.