Şimdi Ara

TYT Matematik Problemler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forum ahalisi, problemler için yardıma ihtiyacım var.

Konu anlatımını Youtube'den Mert Hoca'dan dinleyip soru çözümlerini Karekök TYT Matematik kitabından hallediyorum da, testlerim az kaldı. Sizce Problemler için Kitap almalı mıyım yoksa deneme vs. yollarla mı halletmeliyim? Almalı isem hangi soru bankasını almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca "şunu da izlemelisin" dediğiniz kanallar varsa belirtebilirsiniz.

• Eğerki yapabiliyorsan problemleri bir Apotemi üstüne iyi gider fakat eksik hissediyorsan mikailhocadan problemleri alıp dinleyebilirsin muhteşem anlatır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ramazantakak kullanıcısına yanıt

Hocam açıkçası çok iyi düzeyde olduğumu düşünmüyorum, yine tek tük boşlarım oluyor kitapta o yüzden dediğiniz hocaya bir göz atabilirim, tavsiyeniz için teşekkürler.

• Rica ederim mutlaka bak

• Endemik problem fasikülü, genel denemelere ufaktan alışmak, branş denemeleri ile bol pekiştirme. Hazır vakit varken soruları soru olarak çözmek yerine bakış açısı geliştirmenin peşinde olursan çok daha hızlı yükselirsin. Sml hoca ve eyüp hoca bu konuda rakipsiz youtubeda, çözdükleri denemeleri almayacaksan bile izleyip kafana kazırsan yaklaşım yollarını (ki acili de 3d’yi de KESİN çözmek gerek bence) yükselirsin.
    Soruyorsan nereden nereye geldiğimi, 10-12 net ile başladım 11’de, 12 başı 20’ye çıktı problem fasikülleriyle, 25’e kadar genel+azar branşlarla gittim. 25+ yapan acil, 3d ve toprak -geosu!- olmuştu. Denemelerde 35 falan görüyordum son dönem, sınavda çok istediğim gibi olmasa da işte 29d

• lolbaelol L kullanıcısına yanıt

Tavsiyeniz için teşekkürler hocam, dediklerinizi dikkate alacağım.

• Bilgi sarmal cok iyi bence. Beni çok geliştirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    6 yıl önce açıldı
    AYT matematik konu önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Hocam problemlerde kötüyüm. Bunu acil problemler çözüp sınavda yapamadığım için üzüldüm. Bilgi Sarmal tyt matematik kitabını çözsem oradaki problemleri çözsem yeterli olur mu. Seviyem artınca 3D çözmeyi planlıyorum.

• Hasancan3524 H kullanıcısına yanıt
    Ben sarmalın denemeleriyle baya hızlanmıştım ama kitabı bilmiyorum maalesef, erken çıkardılar sınava bile girmemiştik daha o bakıma vasat kalabilir. Problem eksikse sadece fasikül çözmek çok daha mantıklı, soru bankasındaki diğer testler vakit kaybı olabiliyor. Sadece apotemi problem fasikülüyle yazın çalışmaya başlayan arkadaşım nisana kadar 35+ sabitlemişti o olabilir mesela. Ya da direkt 3d sb, sarmal ve 345 bu sene kredilerini tükettiler bence.

Ben sınavda tyt'de 2d 4y yaptım :D Sınav anında batırmaya alıştım artık. Heyecan ve stresle güzel soruları ya kaçırdım ya yanlış yaptım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.