Şimdi Ara

TYT MATEMATIK APOTEMI SB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
8.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün inceledim çok hoşuma gitti ne düşünüyorsunuz?

345den sonra alsam patlar mıyım dostlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apotemi piyasanin acik ara en kaliteli kitabi. 3dyi acili tek eliyle komaya sokar. İcindeki orijinal soru bakimindan en cok yuzdeye sahip olabilir. Tum konularda hikayeli sorular var tam osym tipi. 345 den sonra yamultabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen gelmiş geçmiş en iyi matematik soru bankasıdır tyt için.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Haydaa hocam 3d ye niye oyle dediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Doganyurtlu

Haydaa hocam 3d ye niye oyle dediniz

Hocam 3d elimde var ve su an 3dyi cozuyoeum. Yanlis anlasilma olmasin acil de 3d de cok guzel kaynaklar. Ozellikle 3dyi cok seviyorum ben fakat apotemi farkli bir seviye. İnanilmaz bir sey. Adamlar cok bekletti ama saheser yazmislar resmen.

Kitap yeni cikti herhalde, ornek sayfalarina baktim da gayet guzel gorunuyor. Sinavdan once son olarak onu cozeriz oyleyse.

• Cidden apotemi tam sınav ayarı.Yani ne bileyim zormuş kolaymış önemli değil ama tam osym tarzini yakalamislar gibime geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    karekök tyt mat deneme
    5 yıl önce açıldı
    Karekök-Bilfen Lys Matematik
    9 yıl önce açıldı
    apotemi tyt fen denemesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ÖSYM sınavda apoteminin sorularını kullansa matematik genel ortalaması 5'ten 1'e düşer.
    Gerçekten de 3-4-5'ten sonra adama tokat gibi çarpar.
  • Bende 345 ten sonra senin gibi yapayım dedim ters köşe yaptım yapma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doganyurtlu

Kitap yeni cikti herhalde, ornek sayfalarina baktim da gayet guzel gorunuyor. Sinavdan once son olarak onu cozeriz oyleyse.

Bu sene nisan gibi cikti diye hatirliyorum.

• Vazgeçtim hocam şu anlık bekleyeceğim, 345+3d'den sonra sene sonuna doğru zaman kalırsa alacağım.

• 345 çözmedim ama az çok tahmin edebiliyorum. ( acil çözdüm.) Bu yayınların sinav için yeterli olduğunu düşünüyorum. Yine de apotemi çözeceğim ama zevkine yani gerek yok boşverin arkadaşlar :)

• Çoğu nitelikli kaynağı taramış biri olarak apotemi adamı yamultur :D Bu aralar tek şikayet ettiğim olay çözümlerinin olmaması.Hocalara sorduğumdada hocalarda bazen çözemiyor :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçen sene çıktığı gibi almıştım ve 3-4 test çözdükten sonra başım ağrımıştı fırlamıştım kitabı o baş ağrısı 1 gün boyunca sürmüştü fatih hocaya selamlar
    Bahsettiğiniz kitap deneme konseptli soru bankası diyor o mu yoksa farklı mı link atabilir misin hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarsil156

Bahsettiğiniz kitap deneme konseptli soru bankası diyor o mu yoksa farklı mı link atabilir misin hocam?

Evet o.

• Tamamı çozumlü değil çözüm eklemiolarr

• elimde var kitaplıkta yatıyor baya incelediö cidden çok kaliteli bilgisarmal bitsin geçeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Apotemi piyasanin acik ara en kaliteli kitabi. 3dyi acili tek eliyle komaya sokar. İcindeki orijinal soru bakimindan en cok yuzdeye sahip olabilir. Tum konularda hikayeli sorular var tam osym tipi. 345 den sonra yamultabilir.
    Anladığım kadarıyla Osym ye en yakın kaynak . Peki çözümlerini ne yapacağız ? Çözümleri ilerde olacak mı , bilgin var mı ? Hocaların bile zorlandığı bir kaynağın çözümleri olmalı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: HiggsBozonu

Anladığım kadarıyla Osym ye en yakın kaynak . Peki çözümlerini ne yapacağız ? Çözümleri ilerde olacak mı , bilgin var mı ? Hocaların bile zorlandığı bir kaynağın çözümleri olmalı ...

Osym tipine en yakin kaynak. Dikkat et, tipine ama. Zorluk olarak osymnin 1-2 belki 3 gomlek ustu. Cozumlerinin birazi kendi uygulamasinda var. Bir de matakademi ucretli paketinde cozecekmis sanirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.