Şimdi Ara

tyt mat tekrarı nasıl yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 9 ay önce problemlerin sonuna kadar gelmiştim ondan sonra hiç çalışmadım. sıfırdan direkt video video önceden hiç izlememiş gibi mi başlayayım yoksa 3d den problemlerin sonuna dek soruları çözüp yapamadıklarımı mı izleyeyim böyle hatırlar mıyım konuları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tytnin olayı denemedir, özellikle tyt matın. Sınav senemde ai kısmı çok popüler değildi ama şuan popülerleşti ve ilerledi. Denemeler üzerinden gidip yapamdığın soruların soru çözümü izleyip anlamdıgın kısımları gbt ye sorarak ilerlemeyi denesene bi. Sınav sorularının çoğu kalıp sorular. 40 sorunun 35i direkt kalıp olarak gelecektir zaten. Kalıpları öğrenmrye calıd. Gbtden yardım al. Kullana kullana ne kadar faydalı olduğunu göreceksin. Soru sormayıda öğreneceksin gpt nin işi cevaplamak zaten. Amaç kendin anlayacağın şekilde soruları sormaktır.

• up

• Eğer deneme çözmek istemezsen
    https://youtube.com/playlist?list=PLto0Y-Oz3y1q5GlMDZUZRBg9hfwvbsrX1&si=kDrxtJTQ8lHmJZmy

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Listede problemler de var

• sıfırdan başlamak mantıklı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mügenmügen123 -- 13 Nisan 2025; 13:53:49 >
  • mügenmügen123 M kullanıcısına yanıt
    Tyt mat denemesi veya sadece problem çöz eğer çoğunu yapamiyorsan hızlıca çalış eğer çoğunu yapabiliyorsan tek tek bak mesela işçi problemleri çözemiyorsan sadece ona bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu bilmeme rağmen tıkanıyorum bazı sorularda ama dinleyince ha bu burdan geliyor diyorum mesela sizce ne yapabilirim bunun üzerine

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ata.1 A kullanıcısına yanıt
    Problem için diyorsanız zaten her soruyu sadece konu dinleyerek çözemezsiniz. Onun disinda genel olarak ya hoca cozdukten sonra başka bir kağıda kendin çözmeyi dene ya da ben mat dinlerken sorunun yanına şu şu yoldan git diye kısa notlar alıyorum en başta. Ezber gibi duruyor ama en farklı zor soruları bile temelinde böyle çalışınca çözebiliyorum

• Problemlerde soru çözüm izlesem yeterli midir

Hocam sanmıyorum problem biraz pratik işi ama alternatif olarak soru çözüm + üstüne kendin çözme + branş belki bir çözüm olabilir

• Sağolun hocam

Her zaman

• Deneme

• eyupb tyt vdd beceri temelli sorular+deneme ustte biri gpt demis sagli sollu patladim

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    Geçen chatgptye optik sorusu attım C dedi ve uzun uzun açıkladı ondan sonra cevap A dediğimde haklısın A olabilir dedi ve uzun uzun açıkladı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.