anadolu lisesi mezunuyum bu puanı yapsam atanabilir miyim? biraz bakındım da lisede teknisyenlik vs okumak lazım diyorlar . düz memurluk gelmiyorsa nereye atanabilinir şoforlük falan mı
matı seven birisine bölüm tavsiyesi
istatistik ve matta işsiz kalırsın mühendislerin ysptıklarını yapıyorlar vs diyorlar 70-100k arası ne bölüm okunur matla bayağı ilişkisi olan
ayt mat tek kitap çözmek
ince kronik sorunu olmayan telefon tavsiyesi
tyt mat problemlenlerin sonuna geçen sene gelmiştim de hepsini unuttum eyüp vdk yı çözeyim sonra deneme atarım başka sb çözmeye gerek yok değil mi
ayt mat kaç sb çözülecek 2 mi 3 mü eyübün vdknın yanına ne ekleyeyim
fiziği hiç bilmiyorum tyt de fiziklebarış çok kısa gibi duruyor onu dinlerim sb çözmem yt den soru çözümü videolarındaki sorulara bakarım aytde özcan falan dinler sb çözerim bir tane
kimya biyoloji aynı şekil ama kim dinlenecek bilmiyorum
türkçe sosyal biliyom zaten
geometri eyübün vdk birey b yeter gibi ama geouu her gün çözün vsvs diyorlardı o muhabbet ne
bunlarla günede 6 7 saatle 50k yapılır mı
babam kafasının arkasına yumruk yemiş
babam taksici önündeki araba durmuş bu da durmuş yanda yaya kadın varmış gerizakalıya bak ya geç ya dur demiş birbirlerine uzaklarmış babam terbiyesizlik yapma diye bağırmış arkadan kadının kocası gelmiş kadına bağıramazsın demiş babamla bu küfürleşmiş sonra girmişler birbirlerine kafasının arkasına vurmuş babamın yarılmış kafası üstü başı kan olmuş iki üç cm kaysa beyinciğe gelirdi artık öldürür müydü sakat mı bırakırdı bilmiyorum. babam şikayetçi olma niyetinde değil polis dedi ki yalnızca kendisi şikayetçi olabilir siz ailesi olarak olamazsınız dedi zaten buradan da bir şey çıkmaz dedi. sizce çıkar mı? ben şikayetçi olabilir miyim? babam 50 herif 25 30 falanmış. ya da ben bunun ismini soy isimini nereden bulabilirim avukat bulabilir mi
ankara kütüphane ders arkadaşı
yaş 19 adnan ötüken e gideceğiz sabahları
işten çıkan okumayan birisinin gss'li olması
spas müstahaklıkta müstehaktır yazıyor ama ben işe gitmiyorum işten çıkalı iki hafta oldu gss tescil sayfasında kaydınız bulunmamaktadır diyor ben anlamadım bu işi işten çıktıktan sonra belli bir süre daha gss li oluyor muyuz? oluyorsak kaç gün olurum ve bu bitince gss nasıl yaptırabilirim
liseden mezun işe gitmeyen birisinin gssli olması
spas müstahaklıkta müstehaktır yazıyor ama ben işe gitmiyorum işten çıkalı iki hafta oldu gss tescil sayfasında kaydınız bulunmamaktadır diyor ben anlamadım bu işi işten çıktıktan sonra belli bir süre daha gss li oluyor muyuz? oluyorsak kaç gün olurum ve bu bitince gss nasıl yaptırabilirim
orijinal tyt mat sb kötü
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 244
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 334)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0