işten çıkan okumayan birisinin gss'li olması
spas müstahaklıkta müstehaktır yazıyor ama ben işe gitmiyorum işten çıkalı iki hafta oldu gss tescil sayfasında kaydınız bulunmamaktadır diyor ben anlamadım bu işi işten çıktıktan sonra belli bir süre daha gss li oluyor muyuz? oluyorsak kaç gün olurum ve bu bitince gss nasıl yaptırabilirim
liseden mezun işe gitmeyen birisinin gssli olması
spas müstahaklıkta müstehaktır yazıyor ama ben işe gitmiyorum işten çıkalı iki hafta oldu gss tescil sayfasında kaydınız bulunmamaktadır diyor ben anlamadım bu işi işten çıktıktan sonra belli bir süre daha gss li oluyor muyuz? oluyorsak kaç gün olurum ve bu bitince gss nasıl yaptırabilirim
orijinal tyt mat sb kötü
eyüp b vdk dan sonra orijinal geometri
sıfırım bunlar bu sırayla zorlar mı yoksa orijinal yerine birey b mi çözeyim
mat birbiriyle bağlantılı konular
beyler bazı konulardan önce bazılarını bilmek gerek herhalde trigonometri için biraz geometri bilmek falan lazım diye biliyorum bunların hepsini bana söyleyebilir misiniz ona göre çalışma sırasını ayarlayacağım
filtre kahveyi makinasız yapsam
kahve aldım da filtreymiş bunu makinasız direkt sıcak suyu üzerine dökerek yapsam kafeinden bir şey kaybeder mi
tyt mat tekrarı nasıl yapmalıyım
icra itirazı kabul görür mü
annem 4 sene önce güzellik merkezinde senet imzalamış şimdi 8k istiyor hukuk bürosu. icraya itiraz etsek kesin kabul görüyor mu? ne evrak lazım itiraz için sadece kimlikle gitsek daireye hallolur mu dilekçe yazma konusunda memurlar yardımcı olur mu? veya versek mi 8k yı hiç uğraşmasak mı? dolandırıcılara para da vermek istemiyoruz ama
hukuk bürosu ve güzellik merkezi dolandırıcılığı
annem 4 sene önce güzellik merkezinde senet mi ne imzalamış şimdi büro aradı 8k verin yoksa icra davası açacağız falan dediler. parayı vermesek ne olabilir cidden açarlar mı açarlarsa kurtulma şansımız var mıdır internette bakındım da yüzlerce olay var bununla aynı
hukuk bürosu dolandırıcı mı
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 0
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar