Şimdi Ara

Tyt mat önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar benim tyt Matematik konularım bitti(Ayt ile paralel konular hariç örn: pkob, polinom) konularım bitmesine rağmen 18-19 net çıkıyor sizce deneme çözüp eksik konularıma tekrar mı çalışayım yoksa bir YouTube kanalından hızlıca konuları tekrar mı döneyim bu arada bilgi sarmal yeni bitti üstüne hangi kaynak önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 345’i de çöz bakalım bi. Konuları bitiren bir insanın 18 net yapması temel eksikliğini gösteriyor. Bu da bitmiş demek olmuyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanlış Hesap -- 22 Temmuz 2020; 15:53:47 >
  • DENEME ÇÖZÜP EKSİKLERİNE TEKRAR BAK AMA BİR KAYNAK DAHA ÇÖZMENİ TAVSİYE EDERİM VAKİT VARKEN

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanlış Hesap Y kullanıcısına yanıt
    Hocam 345i yarım yamalak çözdüm yarısı dolu, problemler kısmı falan boş zaten problemleri bilgi sarmal fasikül ve endemik fasikül ile devam ettiriyorum

• Hocam 345 den her gün bir deneme atıp eksiklerimi endemik tyt mat Dan çözsem nasıl olur veya önerdiğiniz başka kaynak var mı endemik alacam yoksa

• Bu arada geometri sıfır çekiyorum

• 18 net demek yarı yarıya demek. Nerelerden soru kaçırdığını iyi analiz etmelisin. Gidecek çok yolun var demek oluyor. Moralin bozulmasın ama işin ciddiyetinin de farkında ol.
    Kaçırdığın konuları Br’den dinleyebilirsin mesela.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    karekök tyt mat deneme
    5 yıl önce açıldı
    Bilgi sarmal tyt mat deneme
    6 yıl önce açıldı
    TYT Matematik Kanal Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YolculukZamanı Y kullanıcısına yanıt
    GEOMETRİN SIFIRSA İLK ÖNCE ONA YÖNEL GEOMETRİYİ BELİRLİ BİR SEVİYEYE GETİRİNCE DENEME ÇÖZMEYE BAŞLA

• Bir yandan Ayt matematiğe bakmaya başlayayım mı yoksa 1 ay full focus geometri mi yapayım

ÇOK FAZLA VAKTİNİZ VAR HOCAM O YÜZDEN ACELE ETMEYİN 1-1.5 AYDA TYT MAT-GEO YU TAMAMEN ADAMAKILLI BİR ŞEKİLDE BİTİRİN SONRA TYT MATDAN SADECE DENEME ÇÖZERSİNİZ

• Hocam ben korktum biraz arkadaşlar yüzünden herkes Ayt yetişmez diyor ama benim tyt konularım en az 2 aya tamamlanır

• Up

• TEKRAR TEKRAR TEKRAR !!!!
  • aga kim yetişmez diyor ya takma şunları valla abartılıyor bence bu yetişmez olayı
  • 28 mat sorusu var ortalama bunda 18-19 net demek %75 konuların bitmiş demek. Denemelerde eksik konularına çalış. Mesela 3 deneme çöz üçünde 1 rasyonel sayılar konusunda hata yaptıysan 3 olasılıkta hatan varsa demek ki olasılığa rasyonel sayılardan daha fazla bakman gerek. AYT ile ortak konular bitmemişse ordan da net kaybı olur tabii olarak.
  • calmdownbro C kullanıcısına yanıt
    Sence pkob,polinom,fonksiyon çalışmaya başlayayım mı yoksa Ayt çalışınca zaten çalışacağım için bırakayım mı ?

bence bu ortak konuları çalışmaya başla iki sınavda da net artışı olur ve moral sağlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.